• Αναζήτηση
 • Παναθηναϊκός: Πληρωμές την Παρασκευή- Εξοφλείται και ο Βέμερ

  Η θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό στο ΔΣ της Σούπερ Λιγκ φέρνει και πληρωμές στο «τριφύλλι». Το απόγευμα της Πέμπτης (3/05) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ και στον Γιάννη Αλαφούζο, στη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε την Παρασκευή (4/05) να πληρωθούν οι παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό στο ΔΣ  της Σούπερ Λιγκ φέρνει και πληρωμές στο «τριφύλλι». Το απόγευμα της Πέμπτης (3/05) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα στα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ και στον Γιάννη Αλαφούζο, στη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε την Παρασκευή (4/05) να πληρωθούν οι παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό.

  Όπως ενημέρωσε η διοίκηση μετά τη συνάντηση κορυφής στη διάρκεια της Παρασκευής θα δοθούν χρήματα στον Γενς Βέμερ (δεν αποκλείεται να εξοφληθεί ο Γερμανός πρώην παίκτης του «τριφυλλιού»), έτσι ώστε να μην ισχύσει το τελευταίο -3 που επέβαλλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

  Επίσης θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές το 35% της δόσης Δεκεμβρίου με ημερομηνία πληρωμής την Δευτέρα (7/5), ενώ θα πληρωθεί και το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ, αλλά και του προπονητικού κέντρου του Κορωπίου.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk