Κατάμεστο θα είναι απόψε το ΟΑΚΑ στο παιχνίδι-φιέστα της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό, καθώς, όπως ενημέρωσαν πριν λίγο οι άνθρωποι της Ένωσης, άνοιξαν πλέον όλες οι θύρες του γηπέδου προκειμένου να καλύψουν τη ζήτηση που υπάρχει.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν πλέον εισιτήρια και για τις θύρες 31 με 15 ευρώ και 33 με 10 ευρώ.

Παράλληλα, η ΠΑΕ έστειλε εκ νέου μήνυμα στον κόσμο, ζητώντας προσοχή και υπενθυμίζοντας πως με τη λήξη του αγώνα δεν πρέπει να εισέλθει κανείς στον αγωνιστικό χώρο, καθώς υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας.

Αναλυτικά:

«Λίγες ώρες απέμειναν για τη μεγάλη γιορτή του κόσμου της ΑΕΚ σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο! Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι δεν πρέπει να ανάψουμε ούτε… αναπτήρα! Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση κροτίδων και βεγγαλικών και θα απομακρύνεται άμεσα από το γήπεδο όποιος αποπειραθεί να κάνει την παραμικρή χρήση! Δεν μπαίνει κανείς στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα, αφού πρόκειται για κανονικό αγώνα πρωταθλήματος με τις διατάξεις του πειθαρχικού κώδικα εν ισχύ και ορατό τον κίνδυνο τιμωρίας! Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλείσθε για την έγκαιρη παρουσία στο ΟΑΚΑ λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου! #aekfcseason2017_18 #aeklev #aekfcteam2017_18 #aekfamily #weareback».