• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης: «Στη μνήμη των θυμάτων να φωνάξουμε ως εδώ»

  Την οργισμένη αντίδραση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, προκάλεσε η 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα καθώς μιλώντας από τη βήμα της Βουλής, ανέφερε πως «παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τον μεγαλύτερο τρομοκράτη της χώρας να βγαίνει με άδεια από τη φυλακή». Στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας, πρόσθεσε, οφείλουμε να φωνάξουμε ένα βροντερό «ως εδώ».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την οργισμένη αντίδραση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη,
  προκάλεσε η 48ωρη άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα καθώς μιλώντας από τη
  βήμα της Βουλής, ανέφερε πως «παρακολουθούμε σοκαρισμένοι τον μεγαλύτερο
  τρομοκράτη της χώρας να βγαίνει με άδεια από τη φυλακή». Στη μνήμη των
  θυμάτων της τρομοκρατίας, πρόσθεσε, οφείλουμε να φωνάξουμε ένα βροντερό
  «ως εδώ».

  Ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ο Κουφοντίνας απολαμβάνει ένα προνόμιο της ελληνικής Πολιτείας την οποία ο ίδιος συνεχίζει να τραυματίζει με το γεμάτος μίσος λόγο του. Έθεσε μάλιστα το ερώτημα, εάν δικαιούται άδεια ο Κουφοντίνας.

  «Επί της αρχής εγώ και η παράταξη είμαστε υπέρ των αδειών με την προϋπόθεση όμως ότι πληρούνται οι τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις». Ποια δείγματα μεταμέλειας, συμμόρφωσης και διάθεση ομαλής κοινωνικής επανένταξης έδειξε ο τρομοκράτης. Οι ουσιαστικές προϋποθέσεις για τη χορήγηση της άδειας δεν υπάρχουν».

  Δήλωσε μάλιστα πως μέσα από τον δημόσιο λόγο του εμφανίζεται αμετανόητος για όσα έχει κάνει. «Λειτουργεί και μέσα από τη φυλακή ως ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέα γενιάς τρομοκρατών. Ουσιαστικά καλεί νέους ανθρώπους να γίνουν και αυτοί δολοφόνους».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk