• Αναζήτηση
 • Αναβάλλεται για μία εβδομάδα ο 4ος γύρος των διαπραγματεύσεων για το Brexit

  Το αρμόδιο για το Brexit υπουργείο ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με την Κομισιόν να ξεκινήσει ο επόμενος γύρος, ο 4ος στη σειρά, των διαπραγματεύσεων για το «διαζύγιο» στις 25 Σεπτεμβρίου. Η βρετανική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι οι διαπραγματευτές θα αποκτήσουν την απαιτούμενη ευελιξία, ώστε να επιτευχθεί πρόοδος στον γύρο αυτόν. Ωστόσο διπλωμάτες των Βρυξελλών συνέδεσαν την αναβολή με ομιλία που θα εκφωνήσει για το θέμα η Τερέζα Μέι στις 21 Σεπτεμβρίου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το υπουργείο που είναι αρμόδιο για το Brexit ανακοίνωσε απόψε ότι συμφώνησε με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ξεκινήσει ο επόμενος γύρος των διαπραγματεύσεων για το «διαζύγιο» στις 25 Σεπτεμβρίου.

  Η βρετανική κυβέρνηση υποστηρίζει ότι, εφόσον έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χρόνο για διαβουλεύσεις, οι διαπραγματευτές θα αποκτήσουν την απαιτούμενη ευελιξία, ώστε να επιτευχθεί πρόοδος στον γύρο αυτόν, τον 4ο στη σειρά.

  Νωρίτερα, διπλωμάτες από τις Βρυξέλλες ανέφεραν ότι οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να καθυστερήσει για μία εβδομάδα η έναρξη του νέου αυτού γύρου, εν αναμονή μιας σημαντικής ομιλίας που πρόκειται να εκφωνήσει για το θέμα η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι στις 21 Σεπτεμβρίου.

  Ο 4ο γύρος ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 18 Σεπτεμβρίου.

  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk