Τasty – PepsiCo-Ferrero Greece: Στρατηγική εμπορική συνεργασία στην Ελλάδα

Η Tasty-PepsiCo και η Ferrero Greece ανακοίνωσαν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας στη διανομή προϊόντων στην Ελληνική αγορά, ξεκινώντας την 1η Σεπτεμβρίου 2016. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η PepsiCo θα διανέμει αποκλειστικά το σύνολο των προϊόντων της Ferrero Greece

Η Tasty-PepsiCo και η Ferrero Greece ανακοίνωσαν την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας στη διανομή προϊόντων στην Ελληνική αγορά, ξεκινώντας την 1η Σεπτεμβρίου 2016. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η PepsiCo θα διανέμει αποκλειστικά το σύνολο των προϊόντων της Ferrero Greece σε όλη τη παραδοσιακή αγορά που περιλαμβάνει περίπτερα, mini markets, φούρνους, και τερματικούς σταθμούς ΜΜΜ. Ειδικότερα, θα διατίθενται τα ακόλουθα προϊόντα: Kinder Bueno, Kinder Bueno White, Kinder Έκπληξη, Kinder Joy, Kinder Chocolate, Kinder Delice, Nutella, Nutella & Go, Tic Tac, Ferrero Rocher, Duplo και Tronky.

Mε τη συνεργασία τους οι δύο εταιρείες επιδιώκουν να ενισχύσουν στρατηγικά την παρουσία τους στην Ελληνική αγορά μέσα από ένα ευρύ όσο και αποτελεσματικό δίκτυο διανομής. Στόχος τους είναι να διευκολύνουν την πρόσβαση των καταναλωτών σε ποιοτικά προϊόντα, σε όλη τη χώρα.
Ο Mάριος Κωνσταντίνου, Εμπορικός Διευθυντής Ελλάδας και Γενικός Διευθυντής Κύπρου της Tasty – PepsiCo δήλωσε: «Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το καλύτερο στην αγορά, ενώ επιδιώκουμε διαρκή και βιώσιμη ανάπτυξη. Η συνεργασία μας με τη Ferrero Greece προσφέρει νέες ευκαιρίες για όλους μας στην αγορά και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την αρχή αυτής της συνεργασίας καθώς θα έχουμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τα ποιοτικά και αγαπημένα brands της Ferrero στην παραδοσιακή αγορά».

Ο Country Manager της Ferrero για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, κος Jerome Gregoire, τόνισε «Η υψηλή τεχνογνωσία της Tasty – PepsiCo στο κανάλι της παραδοσιακής αγοράς σε συνδυασμό με τα άκρως επιτυχημένα brands της εταιρίας Ferrero εξασφαλίζουν αναμφισβήτητα μία ανοδική πορεία εξέλιξης και ανάπτυξης. Στο πλαίσιο των δύσκολων συνθηκών που κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στην Ελληνική αγορά, τέτοιες ελπιδοφόρες συνεργασίες αποτελούν φωτεινό παράθυρο για το μέλλον»

Οι δύο εταιρείες επισημαίνουν τα οφέλη που θα προκύψουν από τη συνεργασία τους: Αύξηση των θέσεων εργασίας, σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές, ανάπτυξη τεχνογνωσίας στη διευρυμένη κατηγορία των μακροσνάκς.

Στην Ελλάδα, η ιταλική Ferrero δραστηριοποιείται από το 1994 με έδρα πλέον το Μαρούσι, με παρουσία στην εγχώρια αγορά της σοκολάτας. Ο όμιλος παγκοσμίως διαθέτει συνολικά 21 εργοστάσια και απασχολεί περισσότερους από 27.000 υπαλλήλους.
Η PepsiCo Ελλάδος έλαβε τον τίτλο «Top Employer Greece 2016» και «Top Employer Europe 2016» από το Top Employers Institute συμβάλλοντας στην επιτυχία της PepsiCo Ευρώπης η οποία κατέλαβε την 4η θέση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk