Επίσκεψη στην τουρκική πρεσβεία πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, στον απόηχο της πολύνεκρης επίθεσης στο Αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Σε μήνυνμά του, εξήγησε γιατί η επίσκεψη είχε σημασία:

«Όταν το Νοέμβριο του 2015 οι τζιχαντιστές χτύπησαν το Παρίσι «όλοι» πήγαμε στην γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα για να φωνάξουμε Je suis Paris. Και τα κοινωνικά δίκτυα στην Ελλάδα γέμισαν με μηνύματα συμπαράστασης στους Γάλλους.

» Όταν την Τρίτη ο θάνατος χτύπησε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης «όλοι» αρκεστήκαμε σε κάποιες τυπικές ανακοινώσεις συμπαράστασης. Το Facebook δεν γέμισε με τρυφερά λόγια, ούτε αφήσαμε λουλούδια στα σκαλιά της τουρκικής πρεσβείας.

» Γιατί; Το έχετε σκεφθεί; Μήπως επειδή οι Τούρκοι είναι ο «προαιώνιος εχθρός μας»; Ή μήπως έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε το αίμα των τρομοκρατικών επιθέσεων;

» Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι λάθος. Για αυτό και αποφάσισα σήμερα το πρωί να πάω στην πρεσβεία. Ο θρήνος για το χαμό ανθρώπων που δεν ξέρουμε, κάνει τον άνθρωπο, άνθρωπο λένε οι ποιητές.»