Αλαβάνος κατά Δρίτσα: Από το Λιμάνι της Αγωνίας στο Λιμάνι της Προδοσίας

Βολές κατά του υπουργού Ναυτιλίας κ. Θόδωρου Δρίτσα εξαπέλυσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του Σχεδίου Β κ. Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας για «ανίερη συμμαχία που κυβερνά την Ελλάδα» και για «Λιμάνι της Προδοσίας».

Βολές κατά του υπουργού Ναυτιλίας κ. Θόδωρου Δρίτσα εξαπέλυσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του Σχεδίου Β κ. Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας για «ανίερη συμμαχία που κυβερνά την Ελλάδα» και για «Λιμάνι της Προδοσίας».
«Η σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή είναι αποκαλυπτική για το ποια είναι η ανίερη συμμαχία που κυβερνά και κακοποιεί την Ελλάδα. Η σύμβαση για την πώληση του ΟΛΠ στους Κινέζους ψηφίστηκε στη Βουλή από το μπλοκ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ με δορυφόρους τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, τα υπολείμματα του ΠαΣοΚ και το ανύπαρκτο κόμμα Θεοδωράκη. Είναι η ίδια ακριβώς «εταιρεία» που ψήφισε το τρίτο μνημόνιο το οποίο δυναστεύει σήμερα τον ελληνικό λαό.
»Αποκαλυπτική επίσης για την ηθική εξαχρείωση του στελεχικού δυναμικού του ΣΥΡΙΖΑ είναι η περίπτωση του υπουργού Ναυτιλίας. Ο Θ. Δρίτσας δημιούργησε την πολιτική του σταδιοδρομία στην τοπική αυτοδιοίκηση και έπειτα στη Βουλή ως επικεφαλής του Λιμανιού της Αγωνίας, της παράταξης που ως ιερό στόχο της πρόβαλε την υπεράσπιση με κάθε μέσο του δημόσιου χαρακτήρα του λιμανιού. Σήμερα τον ακούσαμε να υπερασπίζεται με κάθε τρόπο την εκποίηση του ιστορικού λιμανιού του Πειραιά που είναι το κέντρο της θαλάσσιας δικτύωσης όλης της χώρας, καθώς και όλων των άλλων μεγάλων ελληνικών λιμανιών. Από το Λιμάνι της Αγωνίας στο Λιμάνι της Προδοσίας.
»Τέλος, επειδή πολλοί επιδιώκουν να περάσουν μέσα στο λαό την αντίληψη ότι η ιδιωτικοποίηση συντελεί στον ευρωπαϊκό εκσυγχρονισμό της χώρας ας μην κρύβει την αλήθεια από τον κόσμο. Σύμφωνα με τα κείμενα της ΕΕ, το 90% των λιμανιών της βόρειας Ευρώπης και το 83% των ευρωπαϊκών μεσογειακών χωρών ανήκουν στο Δημόσιο ή στην Αυτοδιοίκηση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χάρισε στην Ελλάδα άλλο ένα χρυσό μετάλλιο, αυτό της μοναδικής ευρωπαϊκής χώρας με ιδιωτικοποιημένα όλα τα μεγάλα λιμάνια της.
»Αυτή η πορεία ιστορικής παρακμής της χώρας μπορεί πρέπει και θα τερματιστεί με την απελευθέρωσή της από την Ευρωζώνη και τις μνημονιακές κυβερνήσεις».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Η γιορτή της δημοκρατίας και η παραφωνία Βελόπουλου Το κεντρικό σύνθημα στη δεξίωση για την 47η επέτειο από την... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk