Το νέο βιβλίο μαγειρικής της σεφ Ντίνας Νικολάου με τίτλο «Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας» (εκδ. Μίνωας), πρόκειται να παρουσιαστεί στο κοινό της Θεσσαλονίκης τη Δευτέρα 21 Μαρτίου. Η παρουσίαση θα γίνει στο Public Τσιμισκή (Τσιμισκή 24) στις 7 το απόγευμα. Το βιβλίο περιλαμβάνει 114 νηστίσιμες συνταγές, ανάμεσά τους για μεζέδες, σαλάτες, πίτες, ψαρικά, ζυμαρικά, λαχανικά, όσπρια και γλυκά. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Ζιζή Συμεωνίδου, διευθύντρια Antenna Θεσσαλονίκης, Αλεξάνδρα Ανθίδου, υπεύθυνη εκδηλώσεων και δημοσίων σχέσεων της Οίνοι Βορείου Ελλάδος, Ειρήνη Πασχαλέρη, βιολόγος με ειδίκευση στη διατροφή, Θάλεια Καραφυλλίδου, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Eagles Palace και ο Δημήτρης Κοπαράνης, food blogger, food editor και μάγειρας.