Στα organic bistro Νice n easyστο Κολωνάκι και την Κηφισιά, κάθε Πέμπτη, ο μήνας Μάρτιος τιμά την κουζίνα της Λατινικής Αμερικής με μια σειρά έθνικ πιάτων.
Ο σεφ Χρήστος Αθανασιάδης και η ομάδα του μπαίνουν στην κουζίνα και μαγειρεύουν συνταγές από το Μεξικό, τη Βραζιλία, το Περού και τη Χιλή. Κάπως έτσι μεξικάνικες πικάντικες σπεσιαλιτέ με φασόλια και καλαμπόκι, συναντούν tortillas και gorditas, αλλά και περίφημα περουβιανά πιάτα που βασίζονται σχεδόν σε φρέσκα προϊόντα, όπως το καλαμπόκι, η γλυκοπατάτα, η maca, τα φασόλια και η κόκκινη πιπεριά.
Ομήρου 60 &Σκουφά, Κολωνάκι, τηλ.210 3617201
Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά , τηλ. 210 8082014



