Κυρ.Μητσοτάκης: Η ΝΔ δεν είναι έτοιμη να κυβερνήσει αυτή τη στιγμή

Στην παραδοχή ότι η ΝΔ δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να κυβερνήσει καλά «διότι είναι ένα γερασμένο κόμμα που έχει χάσει την επικοινωνία με την κοινωνία» προχώρησε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η ΝΔ δεν καρπώνεται την απαξίωση του κ. Τσίπρα […]. Η ΝΔ δεν αρκεί να μείνει ενωμένη, αλλά ανανεωμένη» τόνισε.

Στην παραδοχή ότι η ΝΔ δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να κυβερνήσει καλά «διότι είναι ένα γερασμένο κόμμα που έχει χάσει την επικοινωνία με την κοινωνία» προχώρησε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στο Mega, είπε ότι θα χρειαστούν μήνες μετά τις εκλογές για να καταφέρει το κόμμα να ανασυντάξει τις δυνάμεις του. «Πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές. Πρέπει να αλλάξουν πρόσωπα, οργανωτικές δομές και να πάμε σε ένα συνέδριο επανίδρυσης όπου θα γίνουν πολλές καταστατικές αλλαγές» είπε.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η υποψηφιότητά του έχει μια «πολύ καλή δυναμική», ενώ ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις ορισμένες από τις οποίες τον φέρνουν τρίτο ανέφερε ότι η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που κάνει στις συγκεντρώσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι μεγάλες εταιρείες έχουν αρνηθεί να κάνουν πρόβλεψη πρόθεσης ψήφου, καθώς παραμένει άγνωστο το ποιος θα έρθει να ψηφίσει.

Πρόσθεσε ότι το πρώτο δείγμα θα το δώσει ως αρχηγός από την πρώτη μέρα, ζητώντας τις παραιτήσεις των στελεχών του οργανωτικού της ΝΔ και παραλαμβάνοντας τα ηνία όχι από τη Συγγρού αλλά από κτίριο που θα έχει φθηνότερο μηνιαίο ενοίκιο από τη στιγμή που η ΝΔ είναι ένα «περίπου χρεοκοπημένο κόμμα».

«Η ΝΔ δεν καρπώνεται την απαξίωση του κ. Τσίπρα, διότι είναι ένα γερασμένο κόμμα που έχει χάσει την επικοινωνία με την κοινωνία. Η ΝΔ δεν αρκεί να μείνει ενωμένη, αλλά ανανεωμένη» τόνισε.

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση και στον Αλέξη Τσίπρα για τους χειρισμούς του στο προσφυγικό, τονίζοντας: «Την τελευταία στιγμή γλιτώσαμε μια τραγωδία για τη συνθήκη Σένγκεν από τη μνημειώδη ανικανότητα και την επιχειρησιακή διαχείριση του προσφυγικού από τον κ. Τσίπρα. Πρώτη φορά έρχεται η Ευρώπη και θέλει να μας βοηθήσει στη φύλαξη των εξωτερικών μας συνόρων με την Τουρκία και ο κ. Τσίπρας λέει όχι δεν χρειαζόμαστε βοήθεια. Η σύνδεση του προσφυγικού με τη διαχείριση του μνημονίου ήταν τεράστιο πολιτικό σφάλμα και για άλλη μια φορά χαρακτηριστήκαμε ως το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk