Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με τον Αλέξη Τσίπρα. Όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Twitter οι δύο άντρες αντήλλαξαν απόψεις ενόψει της Συνόδου της Ε.Ε. με την Τουρκία για το προσφυγικό.
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Δ) συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη (Α), στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti (File: 15795892.jpg )
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης με τον Αλέξη Τσίπρα.
Όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Twitter οι δύο άντρες αντήλλαξαν απόψεις ενόψει της Συνόδου της Ε.Ε. με την Τουρκία για το προσφυγικό.