Πλακιωτάκης: Η κυβέρνηση ψάχνει σωσίβιο για τα δικά της αδιέξοδα

Επιτιθέμενος στην στάση της κυβέρνησης και λέγοντας πως βρίσκεται «αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της δικής της πολιτικής», ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης ανέφερε πως το κόμμα του δεν θα της προσφέρει «το σωσίβιο που ψάχνει» μετά το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

Επιτιθέμενος στην στάση της κυβέρνησης και λέγοντας πως βρίσκεται «αντιμέτωπη με τα αδιέξοδα της δικής της πολιτικής», ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης ανέφερε πως το κόμμα του δεν θα της προσφέρει «το σωσίβιο που ψάχνει».

«Προσήλθαμε με θεσμική συνέπεια αλλά και σοβαρες επιφυλάξεις για τις προθέσεις της κυβέρνησης, ήρθαμε για να ακούσουμε» είπ.

«Η κυβέρνηση είναι αντιμετωπη με τα αδιέξοδα της δικής της πολιτικής και αναζητά σωσίβιο» είπε.«Η ΝΔ δεν πρόκειται να συμμετέχει σε επικοινωνικά παιχνίδια, η Βουλή είναι ο χώρος που συζητουνται όλα» είπε χαρακτηριστικά

Όσον αφορά τον εκλογικό νόμο, ο Γ.Πλακιωτάκης ανέφερε πως «δεν ειναι θέμα πρωτης προτεραιότητας».

Κληθείς να διευκρινίσει τη διαφωνία στο προσφυγικό, ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε πως «το σηεμίο διαφωνίας είναι ότι υπάρχουν ευθύνες της κυβερνσηης για την αύξηση των μεταναστευτικών ροών».

Όσον αφορά τα Hot spot, ανέφερε πως από την ΝΔ «υπήρχαν επιφυλάξεις, αλλά από την στιγμή που η κυβέρνηση συμφώνησε, πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk