Μεϊμαράκης: Πιο βαθιά στην κρίση, λόγω ανικανότητας της κυβέρνησης

Μία ακόμα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, κατηγορώντας την ότι παραμένει παγιδευμένη σε ιδεοληψίες, με αποτέλεσμα να μην παίρνει αποφάσεις. «Αντί να ψάχνει ισοδύναμα, προσπαθεί να βρει πρόσθετα μέτρα, σε περικοπές, σε έκτακτη εισφορά, σε νέους φόρους. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης.

Μία ακόμα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, κατηγορώντας την ότι παραμένει παγιδευμένη σε ιδεοληψίες, με αποτέλεσμα να μην παίρνει αποφάσεις.

«Αντί να ψάχνει ισοδύναμα, προσπαθεί να βρει πρόσθετα μέτρα, σε περικοπές, σε έκτακτη εισφορά, σε νέους φόρους. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» αναφέρει ο κ. Μεϊμαράκης.

Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου της ΝΔ:

«Δυστυχώς, όπως εξελίσσεται η κατάσταση, εμπνέει ανησυχία. Και αυτό διότι η κυβέρνηση, αντί να σοβαρευτεί και να πάρει τις πρέπουσες αποφάσεις, είναι όμηρος στις ιδεοληψίες της. Είναι αιχμάλωτη σε ιδεοληψίες οι οποίες δεν μπορούν να μας οδηγήσουν σε κρίσιμες αποφάσεις.

» Η ανικανότητά της και η ανεπάρκειά της, μας οδηγούν ακόμη πιο βαθειά στη κρίση.

Αντί να ψάχνει ισοδύναμα, προσπαθεί να βρει πρόσθετα μέτρα, σε περικοπές, σε έκτακτη εισφορά, σε νέους φόρους. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk