Ολάντ: Πρόσκληση στον Τσίπρα να επισκεφθεί «γρήγορα» το Παρίσι

Να επισκεφθεί το Παρίσι το ταχύτερο δυνατόν κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Φρανσουά Ολάντ στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας την Τρίτη, κατά την οποία ο πρόεδρος της Γαλλίας διαβεβαίωσε πως η χώρα του θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας σε αυτήν τη σημαντική περίοδο για το μέλλον της προκειμένου να ξαναβρεί το δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης.

Να επισκεφθεί το Παρίσι το ταχύτερο δυνατόν κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο Φρανσουά Ολάντ στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας την Τρίτη, κατά την οποία ο πρόεδρος της Γαλλίας διαβεβαίωσε πως η χώρα του «θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας σε αυτήν τη σημαντική περίοδο για το μέλλον της».

Σε ανακοίνωση του Μεγάρου των Ηλυσίων αναφέρεται ότι ο Φρανσουά Ολάντ κάλεσε τον νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας «να επισκεφθεί γρήγορα» το Παρίσι.

Η Γαλλία θα βρίσκεται στο πλευρό της Ελλάδας στη διάρκεια αυτής της σημαντικής περιόδου και είναι πρόθυμη να προωθήσει το διάλογο για να επιτρέψει στην Ελλάδα να επιστρέψει στο δρόμο της σταθερότητας και της ανάπτυξης, στο πνεύμα αλληλεγγύης και υπευθυνότητας που συνενώνει τους Ευρωπαίους, δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Φρανσουά Ολάντ είχε ήδη συγχαρεί τον Αλέξη Τσίπρα για την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Κυριακής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk