Παράταση για υποψηφιότητες στα Tourism Awards 2015

Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Tourism Awards 2015, σύμφωνα με απόφαση της κριτικής επιτροπής των βραβείων, χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση της αγοράς τουρισμού.

Παρατείνεται μέχρι τις 30 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Tourism Awards 2015, σύμφωνα με απόφαση της κριτικής επιτροπής των βραβείων, χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση της αγοράς τουρισμού.
Παράλληλα, στην κριτική επιτροπή των Tourism Awards προστέθηκαν εφέτος οι κ.κ. Peter Economides, Brand Strategist – President Felix BNI, Κωνσταντίνος Λαζαράκης, Master of WineΟινικός Σύμβουλος, Περικλής Λύτρας, καθηγητής Τουρισμού – Αναπληρωτής Πρόεδρος ΤΕΙ Αθήνας, Γιάννης Τσεκλένης, σχεδιαστής και Δρ. Σεραφείμ Χατζησκάκης, υπεύθυνος Συντονισμού Προγράμματος Green Key, Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.
Οι δέκα βασικές κατηγορίες βράβευσης είναι: Strategy & Innovation, Customer Service & Experience, Specialty Offering, Gastronomy, Facilities & Architecture, Digital & Social Marketing, Travel & Transportation, Branding – Public Relations & People Strategy, Technology, Sustainability & Operations. Η τελετή βράβευσης θα γίνει τον Μάρτιο.
«Οπως διαπιστώσαμε και μέσα από τα Tourism Awards 2014, ο ελληνικός τουρισμός έχει να επιδείξει εξαιρετικές πρακτικές, οι οποίες μάλιστα αυξάνονται συνεχώς σε αριθμό» δήλωσε ο επικεφαλής των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Τουρισμού & Ξενοδοχειακής Διοίκησης στο Πανεπιστημιακό Κέντρο ΙΜΙ Ελβετίας και μέλος της κριτικής επιτροπής κ. Θεόδωρος Μπενετάτος.
«Σημαντικά κριτήρια για την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων αποτελούν: η αναβάθμιση του επιπέδου υπηρεσίας, η καινοτομία που επιφέρει η πρακτική, η συνεισφορά της στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα και στην αύξηση της ζήτησης του τουριστικού προϊόντος» επεσήμανε ο ΜΒΑ Programme Manager, Les Roches International School of Hotel Management, Switzerland Δρ. Δημήτριος Διαμαντής.
«Τα τελευταία χρόνια, έχει παρατηρηθεί σημαντική εξέλιξη στη φιλικότητα του ελληνικού τουρισμού προς το περιβάλλον» παρατήρησε ο υπεύθυνος Συντονισμού Προγράμματος Green Key της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης Δρ. Σεραφείμ Χατζησκάκης.
«Η Ελλάδα πρέπει να αναδειχθεί σε ακριβό προορισμό, αξιοποιώντας στρατηγικά τη διαφορετικότητα των τοπίων της και εξελίσσοντας την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών της. Τα Tourism Awards είναι ένας θεσμός που προωθεί τη λογική αυτή» σχολίασε ο σχεδιαστής κ. Γιάννης Τσεκλένης.
Τα Tourism Awards 2015 διοργανώνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά, από τη Boussias Communications και την έκδοση Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και πιο καινοτόμων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις και φορείς του ελληνικού τουρισμού.
Πληροφορίες για τις κατηγορίες βράβευσης και τις οδηγίες υποβολής συμμετοχών στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tourismawards.gr.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk