Διοικητικές αλλαγές στον όμιλο εταιρειών OLYMPIA

Σε διοικητικές αλλαγές προχώρησε ο όμιλος εταιρειών OLYMPIA. Ειδικότερα, ο όμιλος, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, ενημερώνει για τις κάτωθι διοικητικές αλλαγές που θα τεθούν σε ισχύ από 19/01/2015

Σε διοικητικές αλλαγές προχώρησε ο όμιλος εταιρειών OLYMPIA. Ειδικότερα, ο όμιλος, συμφερόντων του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού, ενημερώνει για τις κάτωθι διοικητικές αλλαγές που θα τεθούν σε ισχύ από 19/01/2015:

Ο κ. Ρόμπυ Μπουρλάς, μέχρι τώρα CEO της εταιρείας PUBLIC, αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στην εταιρεία WESTNET. Επιπροσθέτως θα συμμετέχει με τη διοικητική ομάδα της Olympia στην υλοποίηση νέων projects. O Ρ. Μπουρλάς ξεκίνησε να εργάζεται στην PUBLIC το 2006 ως διευθυντής πωλήσεων, όταν ακόμα η εταιρεία είχε μόνο ένα κατάστημα και είναι αυτός που συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας με αποτέλεσμα σήμερα η PUBLIC, με 49 καταστήματα σε 2 χώρες, να συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες αλυσίδες της ελληνικής αγοράς.
Ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, μέχρι τώρα CEO της εταιρείας WESTNET, αναλαμβάνει καθήκοντα CEO στην εταιρεία PUBLIC. Ο Χ. Καλογεράκης ξεκίνησε να εργάζεται στον όμιλο το 2009 ως εμπορικός διευθυντής της εταιρείας PUBLIC, ενώ το 2012 ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στη Westnet. Μέσα από ένα πολύ επιτυχημένο έργο κατάφερε να επιστρέψει η εταιρεία σε κερδοφορία.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk