Στο καινούργιο τεύχος του ΒΗΜΑGourmet, βάζουμε το καλοκαίρι στο πιάτο μας με:

Ασυνήθιστους ψαρομεζέδες, γρήγορες και εύκολες σαλάτες ζυμαρικών, κλασικά λαδερά, πιάτα εμπνευσμένα από την Κρήτη, συνταγές με μελιτζάνες και «πειραγμένα» μυκονιάτικα γλυκά. Επίσης, πειραματιζόμαστε με τη χωριάτικη σαλάτα, δοκιμάζουμε κρασιά της Σαντορίνης και βγαίνουμε στη βεράντα πίνοντας Bramble. Και όπως σε κάθε τεύχος, στρώνουμε καθημερινό και κυριακάτικο τραπέζι!