Ανοιγμα ΣΥΡΙΖΑ προς Το Ποτάμι: «Ελάτε να συζητήσουμε»

Χαιρετισμό απηύθυνε ο γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο του νέου κόμματος του Στ. Θεοδωράκη «Το Ποτάμι» που άρχισε σήμερα Παρασκευή στο Λαύριο.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας στο συνέδριο του νέου κόμματος του Στ. Θεοδωράκη «Το Ποτάμι» που άρχισε την Παρασκευή στο Λαύριο.

Ο κ. Βίτσας έκανε άνοιγμα προς τα στελέχη του νέου κόμματος λέγοντας «ελάτε να συζητήσουμε». Συγκεκριμένα τόνισε ότι «απευθυνόμαστε σε όλες τις δυνάμεις που απεγκλωβίζονται από τον μνημονιακό χώρο και στρέφονται προς την Αριστερά. Τους ανεξάρτητους βουλευτές, τα ρεύματα και τις ομάδες, που αμφισβητούν πλέον ανοιχτά την πολιτική του Μνημονίου. Απευθυνόμαστε, επίσης, σε όλες τις προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις. Από την αντιμνημονιακή, αριστερή σοσιαλδημοκρατία, τους ριζοσπάστες οικολόγους έως και την πέραν του ΣΥΡΙΖΑ Αριστερά. Ελάτε να συζητήσουμε για τις πρωτοβουλίες και τις ανατροπές που πραγματικά χρειάζεται ο τόπος για να ορθοποδήσει. Ελάτε να μιλήσουμε, χωρίς προκαταλήψεις και προαπαιτούμενα. Με ειλικρίνεια. Χωρίς σκόπιμες διαστρεβλώσεις και καρικατούρες των απόψεων των άλλων».

Ο χαιρετισμός του Δ. Βίτσα

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk