Με θέα τον ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, μόλις 60 λεπτά από την Αθήνα, το ξενοδοχείο Cape Sounio και τα εστιατόριά του παρουσιάζουν ένα πανόραμα γεύσεων που ικανοποιεί του πάντες: από τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας μέχρι τους φίλους της ασιατικής.
Ειδικά, για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στις 5 Ιουνίου, το γνωστό ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του ένα μενού εμπνευσμένο από την Κρήτη και βασισμένο στα βιολογικά προϊόντα της παραδοσιακής φάρμας Agreco στο Ρέθυμνο, δια χειρός του executive σεφ Σάκη Τζανέτου. Συγκεκριμένα, μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιουνίου, το γευστικό ταξίδι στη Μεγαλόνησο περιλαμβάνει αναβίωση του κρητικού γάμου μέσα από τα φαγητά του γαμήλιου τραπεζιού, υπό τους ήχους της κρητικής μουσικής.
Επίσης, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού μπορείτε να απολαύσετε ειδικές θεματικές βραδιές του προγράμματος «Grecotel: Ημέρες Γαστρονομίας – Το καλαντάρι της γεύσης» στο Cape Sounio, αγναντεύοντας τον Ναό του Ποσειδώνα. Τα προϊόντα των μενού θα προέρχονται από το μποστάνι του ξενοδοχείου και την πολυβραβευμένη σαν το «μοναδικό ελληνικό παράδειγμα κρητικής φιλοξενίας» φάρμα Agreco.
Το πρόγραμμα επιπλέον περιλαμβάνει αφιέρωμα στο Μουντιάλ με φεστιβάλ μπίρας, ρομαντικές βραδιές με την πανσέληνο να φωτίζει τον Ναό του Ποσειδώνα, γαστρονομικές εβδομάδες γαλλικής και ιταλικής κουζίνας, αλλά και εβδομάδα παρουσίασης των καλύτερων ελληνικών προϊόντων. {{{ moto }}}

Περισσότερα στο www.capesounio.com και στο www.grecotel.com



