• Αναζήτηση
 • Μπουτάρης: Δήμαρχο με εξέλεξε η Θεσσαλονίκη, όχι τα κόμματα

  «Σήμερα η Θεσσαλονίκη έβγαλε δήμαρχο, δεν τον έβγαλαν ούτε τα κόμματα, ούτε κάποιες ομάδες συμφερόντων» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, που επανεκλέγεται δήμαρχος Θεσσαλονίκης. «Η πόλη έδειξε ότι επιμένει συνειδητά στην επιλογή του 2010 και οι πολίτες ότι δεν θέλουν να πάνε χαμένες οι προσπάθειές μας» τόνισε.

  Παρακαλώ περιμένετε...

  «Σήμερα η Θεσσαλονίκη έβγαλε δήμαρχο, δεν τον έβγαλαν ούτε τα κόμματα, ούτε κάποιες ομάδες συμφερόντων» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, που επανεκλέγεται δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

  «Η πόλη έδειξε ότι επιμένει συνειδητά στην επιλογή του 2010 και οι πολίτες ότι δεν θέλουν να πάνε χαμένες οι προσπάθειές μας» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης που επανεκλέγεται δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

  «Για τα επόμενα πέντε χρόνια θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνει η Θεσσαλονίκη η πόλη των ονείρων μας» είπε.

  Και πρόσθεσε ότι βασικό μέλημα είναι «να πάψει η Θεσσαλονίκη να είναι η πρωτεύουσα της ανεργίας. Θα δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό».

  Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και την οικογένειά του, αλλά και τον ανθυποψήφιό του, Σταύρο Καλαφάτη, ο οποίος όπως είπε ο κ. Μπουτάρης του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την εκλογή του.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk