Μπουτάρης: Δήμαρχο με εξέλεξε η Θεσσαλονίκη, όχι τα κόμματα

«Σήμερα η Θεσσαλονίκη έβγαλε δήμαρχο, δεν τον έβγαλαν ούτε τα κόμματα, ούτε κάποιες ομάδες συμφερόντων» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, που επανεκλέγεται δήμαρχος Θεσσαλονίκης. «Η πόλη έδειξε ότι επιμένει συνειδητά στην επιλογή του 2010 και οι πολίτες ότι δεν θέλουν να πάνε χαμένες οι προσπάθειές μας» τόνισε.

«Σήμερα η Θεσσαλονίκη έβγαλε δήμαρχο, δεν τον έβγαλαν ούτε τα κόμματα, ούτε κάποιες ομάδες συμφερόντων» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, που επανεκλέγεται δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Η πόλη έδειξε ότι επιμένει συνειδητά στην επιλογή του 2010 και οι πολίτες ότι δεν θέλουν να πάνε χαμένες οι προσπάθειές μας» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης που επανεκλέγεται δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Για τα επόμενα πέντε χρόνια θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να γίνει η Θεσσαλονίκη η πόλη των ονείρων μας» είπε.

Και πρόσθεσε ότι βασικό μέλημα είναι «να πάψει η Θεσσαλονίκη να είναι η πρωτεύουσα της ανεργίας. Θα δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και την οικογένειά του, αλλά και τον ανθυποψήφιό του, Σταύρο Καλαφάτη, ο οποίος όπως είπε ο κ. Μπουτάρης του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την εκλογή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Η γιορτή της δημοκρατίας και η παραφωνία Βελόπουλου Το κεντρικό σύνθημα στη δεξίωση για την 47η επέτειο από την... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk