Οικογένεια χτυπήθηκε και επέζησε από κεραυνό στην Γερμανία

Μια ξαφνική καταιγίδα στην πόλη Σέμνιτς της Γερμανίας είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπηθούν από κεραυνό όλα τα μέλη μιας οικογένειας. Ήταν πραγματικά τυχεροί, αφού κανείς δεν έχασε τη ζωή του. Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία στην περιοχή έπεσαν τουλάχιστον 30 κεραυνοί.

Μια ξαφνική καταιγίδα στην πόλη Σέμνιτς της Γερμανίας είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπηθούν από κεραυνό όλα τα μέλη μιας οικογένειας. Ήταν πραγματικά τυχεροί, αφού κανείς δεν έχασε τη ζωή του.

Μιλώντας στην Bild, η μητέρα της οικογένειας είπε ότι έκοβε ξύλα στον κήπο όταν άρχισε να βρέχει. Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η βροχή δυνάμωνε, όλοι βγήκαν στον κήπο για να μαζέψουν τα πράγματα.

«Ξαφνικά αρχίσαμε όλοι να νιώθουμε σαν να μας είχε συμβεί κάτι περίεργο» είπε η μητέρα. Ένα από τα παιδιά της οικογένειας έχασε τις αισθήσεις του και χρειάστηκαν τεχνητές αναπνοές από τον πατέρα και τον παππού του για να συνέλθει.

Άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειας μπήκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ μερικοί ακόμα πέρασαν αρκετές μέρες μετά με πονοκεφάλους.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία στην περιοχή έπεσαν τουλάχιστον 30 κεραυνοί.

Κόσμος
Σίβυλλα
Helios Kiosk