Σε οικοτροφείο το οποίο ειδικεύεται σε περιπτώσεις προβληματικών εφήβων θα βρεθεί η 15χρονη κόρη του Μάικλ Τζάκσον, Πάρις, που ακόμα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις 5 Ιουνίου. Η γιαγιά της Πάρις, Κάθριν Τζάκσον και η μητέρα της, Ντέμπι Ρόου, αποφάσισαν να εισαχθεί η νεαρή Πάρις στο διάσημο οικοτροφείο Diamond Ranch Academy στη Γιούτα προκειμένου να ξεπεράσει την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει λόγω του θανάτου του πατέρα της το 2009 και που την οδήγησε στη συγκεκριμένη απόπειρα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μια πηγή στην Κυριακάτικη εφημερίδα The Sun, δεδομένης της απόπειρας αυτοκτονίας που έκανε, κανείς από την οικογένειά της δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει να υποτροπιάσει η ψυχολογία της. Γιατροί και κηδεμόνες θα προσπαθήσουν να αποφύγουν το ενδεχόμενο η νεαρή Πάρις να βρεθεί στο Διαδίκτυο και στα social media όπου κυκλοφορούν πολλές και περίεργες εκδοχές για το θάνατο του πατέρα της και Βασιλιά της ποπ το 2009.

«Η Ντέμπι και η Κάθριν εξέτασαν τα πράγματα και αποφάσισαν ότι το καλύτερο μέρος για την Πάρις Τζάκσον θα είναι το διάσημο οικοτροφείο Diamond Ranch Academy». Εκεί αντιμετωπίζονται προβληματικοί έφηβοι από 12 – 18 ετών. «Ξέρουν ότι θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Πάρις», ανέφερε συγκεκριμένα μια πηγή που συνυπογράφει την επιλογή τους.