Απεργούν οι εφοριακοί την Πέμπτη και την Παρασκευή

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν Πέμπτη και Παρασκευή οι Εφοριακοί και οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών. Η ΠΟΕ ΔΟΥ και ο Σύλλογος Εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών προχωρούν σε 48ωρη απεργία στις 27 και 28 Ιουνίου αντιδρώντας στις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών σε σχέση με το μέλλον των υπηρεσιών του υπουργείου.

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν Πέμπτη και Παρασκευή οι Εφοριακοί και οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών.

Η ΠΟΕ ΔΟΥ και ο Σύλλογος Εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών προχωρούν σε 48ωρη απεργία στις 27 και 28 Ιουνίου αντιδρώντας στις επιλογές της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών σε σχέση με το μέλλον των υπηρεσιών του υπουργείου.

Όπως υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών, όπως και το σύνολο των εργαζομένων στο Δημόσιο βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα των απολύσεων. Χαρακτηριστικά αναφέρουν τη διάλυση των υπηρεσιών (εφορίες, ΓΓΠΣ, Ν.Π. ΥΠΟΙΚ κλπ) και την ιδιωτικοποίηση των φοροελέγχων, που όπως υποστηρίζουν έχουν ετοιμάσει το έδαφος για το επόμενο στάδιο που είναι οι απολύσεις.

«Ο αυταρχισμός και η ανελαστικότητα της πολιτικής ηγεσίας δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Η αντίσταση στις απολύσεις και τη διάλυση των υπηρεσιών μας, η διεκδίκηση των πρόσθετων κρατήσεων, η υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών μας, θα αποτελέσουν το πλαίσιο των κινητοποιήσεων μας το επόμενο διάστημα», αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση της ΠΟΕ ΔΟΥ και του Συλλόγου Εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών.

Οι προθεσμίες που λήγουν αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή (ληξιπρόθεσμες οφειλές, κ.α..) μεταφέρονται για τους φορολογούμενους, που δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν, κατά μία εργάσιμη μέρα, δηλαδή για την ερχόμενη Δευτέρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk