Με στελέχη ομογενειακών φορέων και εκπροσώπους ταξιδιωτικών οργανισμών συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ από την Παρασκευή μέχρι το Σάββατο θα πραγματοποιήσει επίσκεψη εργασίας στο Τορόντο του Καναδά, όπου θα έχει επαφές με τουριστικούς παράγοντες.
Στο Τορόντο. η κ. Κεφαλογιάννη θα έχει επαφές με τουριστικούς παράγοντες προκειμένου να προωθήσει θέματα του ελληνικού τουρισμού, ενώ παράλληλα θα δώσει συνεντεύξεις σε μεγάλα καναδικά μέσα ενημέρωσης.
Η κ. Κεφαλογιάννη θα συναντηθεί με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών, τουριστικούς πράκτορες και παράγοντες του τουρισμού στον Καναδά, προκειμένου να ενημερώσει για τη νέα προοπτική του τουριστικού προϊόντος στην Ελλάδα.
Η υπουργός Τουρισμού, επίσης, θα παρευρεθεί στην ετήσια εκδήλωση του Ελληνοκαναδικού ιδρύματος «Hellenic Heritage Foundation» κατά την οποία θα βραβευθεί ο ιδρυτής των έξυπνων συσκευών Blackberry, Μάικ Λαζαρίδης, με το βραβείο «Lifetime Achievement Award».



