Η Αντζελίνα Τζολί μπορεί να είναι μια αφοσιωμένη μητέρα έξι παιδιών, ωστόσο παραδέχτηκε ότι ωχριά σε σύγκριση με την μητέρα της Μαρσελίν Μπερτράντ, η οποία απεβίωσε το 2007.

«Η μητέρα μου ήταν μόνο μαμά. Δεν είχε δική της καριέρα, δική της ζωή, δικές της εμπειρίες» ανέφερε εχθές -Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στην τηλεοπτική εκπομπή 60 Minutes Sunday. «Τα πάντα ήταν για τα παιδιά της», πρόσθεσε.

Η 36χρονη ηθοποιός, που πρόσφατα έκανε και το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με το «In the Land of Blood and Honey», έχει τρία βιολογικά παιδιά και τρία υιοθετημένα με τον σύντροφό της Μπραντ Πιτ, τα οποία παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά της, προσπαθεί να τα έχει πάντα κοντά της όσο αυτό είναι εφικτό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ταξιδεύει οικογενειακώς -και με τα έξι παιδιά- είτε πρόκειται να παραβρεθεί σε πρεμιέρες, σε κοσμικά ή σε φιλανθρωπικά event, ενώ ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει πολλές φορές τα παιδιά της στα πλατό γυρισμάτων των διάσημων γονιών τους.

«Ποτέ δεν θα γίνω τόσο καλή μητέρα όσο ήταν εκείνη. Θα προσπαθώ πάντα να είμαι όσο καλύτερη γίνεται, αλλά δεν νομίζω ότι θα γίνω ποτέ σαν την δική μου μητέρα. Ήταν η πιο γενναιόδωρη, τρυφερή και γεμάτη αγάπη γυναίκα» δήλωσε η Τζολί εμφανώς συγκινημένη. «Είναι καλύτερη από μένα».

Επίσης, η γοητευτική ηθοποιός παραδέχθηκε ότι πάντα νιώθει ιδιαίτερη συγκίνηση όταν μιλάει για την μητέρα της τονίζοντας ότι είναι το «μαλακό της σημείο», ενώ δήλωσε ευγνώμων για τα μαθήματα που της δίδαξε όσον αφορά στη μητρότητα. Τέλος ανέφερε ότι ελπίζει η μητέρα της να είναι περήφανη για το σκηνοθετικό της ντεμπούτο, αλλά και για όσα έχει μέχρι τώρα καταφέρει.