Ανακάλυψε ότι είναι μονογαμικός τύπος μια μέρα που … είχε πάει με τρεις άντρες. Αυτή είναι μια από τις σκανδαλώδεις αποκαλύψεις που έκανε σε συνέντευξή της με την αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ η 77χρονη τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια και συγγραφέας Σίρλεϊ Μακ Λέιν.

Με αφορμή την έκδοση του νέου της βιβλίου «I’m Over All That» (ένα ακόμα βιβλίο της με αυτοβιογραφικά στοιχεία) η βραβευμένη με Όσκαρ θρυλική ηθοποιός του Χόλιγουντ έκανε εκμυστηρεύσεις για την περιπετειώδη προσωπική της ζωή και το γάμο της με τον επιχειρηματία Στιβ Πάρκερ που κράτησε τριάντα ολόκληρα χρόνια.

«Δεν ήμουν τόσο “δυνατή” στο σεξ», ανέφερε στην συνέντευξή της «παρ’ ότι το δοκίμασα μια φορά. Πήγα με τρεις άντρες μέσα σε μια μέρα. (Αυτό) έγινε κατά τη διάρκεια μιας πολιτικής καμπάνιας όπου όλοι έκαναν περίπου το ίδιο πράγμα (και) απλά δεν ήθελα να μείνω απ’ έξω. Δεν ήταν καθόλου το στυλ μου. ΄Ημουν κατά βάθος μονογαμική».

Παρ’ όλα αυτά, η ίδια ομολογεί ότι δεν υπήρξε η πιο πιστή σύζυγος. Κατά τη διάρκεια του 30χρονου γάμου της τέθηκε σε εφαρμογή ένα πολύ προνομιακό συμφωνητικό και για τους δύο. «Και εγώ και εκείνος είχαμε σχέσεις, αλλά παραμέναμε πολύ καλοί φίλοι. Μου άρεσε η ελευθερία, το ίδιο και σε εκείνον…»

Η ερωτική ζωή της Σίρλεϊ Μακ Λέιν που έχει μια κόρη από το γάμο της με τον Στιβ Πάρκερ, την 55χρονη Σάσι Πάρκερ που ακολουθεί το επάγγελμα της ηθοποιού, συμπεριλάμβανε τον Ρόμπερτ Μίτσαμ και τον Υβ Μοντάν.

Στις 24 Απριλίου, η Σίρλεϊ Μακ Λέιν θα γιορτάσει τα 77 γενέθλιά της, ημερομηνία γενεθλίων της 69χρονης Μπάρμπαρα Στράιζαντ που κατά παράδοση τα γιορτάζουν μαζί.