Τα κακά νέα: Το «Viagra» δεν θεραπεύει τη στυτική δυσλειτουργία του 50% των ανδρών που το λαμβάνουν. Αυτό υποστηρίζει κορυφαίος βρετανός επιστήμονας.

Τα καλά νέα: Καταφέρνει όμως, ως φαίνεται, να συρρικνώνει τους καρκινικούς όγκους του προστάτη. Αν ανήκετε στο δυσαρεστημένο 50% σκεφτείτε ότι ακόμη κι αν δεν σώζει την ερωτική ζωή σας μπορεί, κάποια στιγμή, να σώσει (στην κυριολεξία) τη ζωή σας- αχρείαστο να ΄ναι.

Οι ειδικοί αποφάνθηκαν: η αερόβια γυμναστική βοηθά ώστε να κοιμόμαστε πιο εύκολα. Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τη σπουδαιότητα της επιστημονικής έρευνας, φυσικό δεν είναι να πέφτουμε ξεροί τη στιγμή που έχουμε ξεπατωθεί στις ανατάσεις, στις διατάσεις και στους κοιλιακούς;

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τη δυνατότητα να σχεδιάζεις και να επιλέγεις το φέρετρό σου και να το δεις προτού πεθάνεις» δήλωσε η Ελσι Τσούα, σχεδιάστρια (πολύχρωμων) φέρετρων και τρόφιμος του εκκλησιαστικού ιδρύματος Λιέν της Σιγκαπούρης, το οποίο πραγματοποιεί εκστρατεία κατά των δεισιδαιμονιών για τον θάνατο. Τώρα, γιατί μια ντιζαϊνάτη «κάσα» σε κάνει να νιώθεις καλύτερα όταν έρχεται (συνήθως χωρίς τη σύμφωνη γνώμη σου) η ώρα σου… Ρωτήστε την κυρία Τσούα.

Ο,τι και να λέμε «εδώ είναι ο Παράδεισος και η Κόλαση είναι εδώ»: Για αυτή την Κόλαση μας ενημερώνει η UΝΙCΕF μέσα από την ιστοσελίδα www.unicef.gr, όπου από τούδε και στο εξής θα καταχωρούνται μαρτυρίες για την (τραγική) κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές όπου δραστηριοποιείται η οργάνωση. Ενημερωθείτε, αφυπνισθείτε, βοηθήστε.

Από την (καταβασανισμένη) Γη στη Σελήνη θα μας μεταφέρει το χαμένο βίντεο της πρώτης προσσελήνωσης, το οποίο ανακαλύφθηκε σε αποθήκη της Αυστραλίας. Το ντοκουμέντο θα παρουσιαστεί στο κοινό την ερχόμενη Τετάρτη, κατά την απονομή των βραβείων του περιοδικού «Αustralian Geographic». Στην εκδήλωση θα δώσει το «παρών» και ο Μπαζ Ολντριν, ο δεύτερος άνθρωπος που πάτησε στο φεγγαράκι το λαμπρό, μετά τον Νιλ Αρμστρονγκ. Ο οποίος δεν έχει μετανιώσει άραγε καθόλου που δεν έμεινε εκεί παρά επέστρεψε;

Κύριε διευθυντά
Η επιστήμη έρχεται να «υποστηρίξει» την πρόταση του κ. Ι. Μπουτάρη «η δημόσια τηλεόραση πρέπει να συμπεριλάβει στο πρόγραμμά της ξεχωριστή ζώνη πορνό μετά τις 12 το βράδυ». Αν ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα έφερνε περισσότερες διαφημίσεις, δηλαδή περισσότερα χρήματα, την ίδια στιγμή αμερικανοί ερευνητές διατείνονται ότι η παρακολούθηση προγραμμάτων πορνό μπορεί να αυξάνει τον αριθμό των σπερματοζωαρίων. Οπότε σε περίπτωση που ο κ. Μπουτάρης εισακουστεί, θα έχουμε και οικονομικό όφελος για τα κανάλια και μεγάλες πιθανότητες να λυθεί το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας!

Μετά τιμής

ΠΑΝΔΩΡΑ