Σύντομα

* Folli Follie: Σύμβαση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού 231.500.000 ευρώ, διετούς διάρκειας, υπέγραψε η εταιρεία με τις τράπεζες Αlpha Βank και Εmporiki με σκοπό την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου δανεισμού λήξεως 30.6.2010. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, λόγω της αύξησης του περιθωρίου τής εν λόγω χρηματοδότησης το χρηματοοικονομικό κόστος θα αυξηθεί κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες. * Εurobank: Στη δεύτερη θέση παγκοσμίως στο Διεθνές Factoring, σε σύνολο 252 εταιρειών από 66 χώρες, κατέταξε ο οργανισμός Factors Chain Ιnternational (FCΙ) τη Εurobank.

Σύντομα | tovima.gr

* Folli Follie: Σύμβαση κοινού ομολογιακού δανείου ποσού 231.500.000 ευρώ, διετούς διάρκειας, υπέγραψε η εταιρεία με τις τράπεζες Αlpha Βank και Εmporiki με σκοπό την αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου βραχυπρόθεσμου δανεισμού λήξεως 30.6.2010. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, λόγω της αύξησης του περιθωρίου τής εν λόγω χρηματοδότησης το χρηματοοικονομικό κόστος θα αυξηθεί κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες.

* Εurobank: Στη δεύτερη θέση παγκοσμίως στο Διεθνές Factoring, σε σύνολο 252 εταιρειών από 66 χώρες, κατέταξε ο οργανισμός Factors Chain Ιnternational (FCΙ) τη Εurobank. Η αξιολόγηση για την κατάταξη των εταιρειών factoring γίνεται με ψηφοφορία μεταξύ των μελών της FCΙ βάσει ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων, όπως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, o όγκος των εκχωρούμενων απαιτήσεων, η αποτελεσματική διαχείριση του μάνατζμεντ, η πείρα των στελεχών της κ.ά. Υπενθυμίζεται ότι το 2009 η Εurobank ΕFG Factors είχε επιλεγεί στην πρώτη θέση παγκοσμίως στην αντίστοιχη διοργάνωση.

* Συνεγγυητικό: Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου. Πρόεδρος παραμένει ο ορισθείς από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κ. Π. Καβουρόπουλος . Αντιπρόεδρος εξελέγη ο κ. Ν.Κομνηνός, εντεταλμένος σύμβουλος ο κ. Ι.Κουφοπαντελής , και αναπληρωτής εντεταλμένος σύμβουλος ο κ. Μ. Καραμανώφ. Τα λοιπά μέλη του ΔΣ είναι ο πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ κ. Αλ.Μωραϊτάκης, ο κ. Π.Χριστόπουλος και ο κ. Φ. Ταμβακάκης .

* Forthnet: Τη μη διανομή μερίσματος αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, ενώ ταυτόχρονα ενέκρινε εκ νέου την παροχή δυνατότητας αγοράς ιδίων μετοχών και συγκεκριμένα ως και 15.543.132 ιδίων μετοχών, που αντιστοιχούν στο 10% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, σε κατώτατη τιμή 0,10 ευρώ και ανώτατη τιμή 10 ευρώ. Ακόμη ενεκρίθη η εκλογή των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

* Νuntius ΑΧΕΠΕΥ: Δωρεάν σεμινάρια διοργανώνει η εταιρεία στα γραφεία της στην πλατεία Κλαυθμώνος. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 30/6 και 1/7 με αντικείμενο: «Διαφύλαξη με βέλτιστη απόδοση των κεφαλαίων σας κατά την παρούσα κρίση» και «Η τεχνική ανάλυση ως μέσον πρόβλεψης χρηματιστηριακών τιμών». Για όλα τα παραπάνω, θα παρουσιαστούν παραδείγματα για μετοχές ή δείκτες του ελληνικού αλλά και των ξένων χρηματιστηρίων με χρήση του ΜetaStock, ενώ θα γίνει επίδειξη και αλγορίθμων αυτόματων συναλλαγών (autotrading).

* ΚΡΕΚΑ: Την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10%, με κατώτατη τιμή αγοράς τα 0,50 ευρώ ανά μετοχή και ανώτατη τιμή τα 2 ευρώ ανά μετοχή, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 1 έτους, ενέκρινε μεταξύ άλλων η ετήσια γενική συνέλευση της εταιρείας χθες, με απαρτία 51,261%.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk