Συνταγές γκουρμέ στον καιρό της κρίσης

Ποιος είπε ότι ένα καλό γεύμα της «γκουρμέ» κουζίνας για τέσσερα άτομα κοστίζει πολύ ακριβά; Ο σεφ των επωνύμων μάς αποδεικνύει το αντίθετο, μαγειρεύοντας για 4 άτομα με ορεκτικό, κύριο πιάτο και επιδόρπιο και κόστος μόλις 20 ευρώ. Ο κ. Ντομινίκ Περό, σεφ του υπουργείου Εσωτερικών, δίνει τις συμβουλές του για την κουζίνα, τονίζει ότι η μαγειρική είναι πρωτίστως θέμα «καρδιάς» και αίσθησης, αφηγείται τα μυστικά των ηγετών που έχει σερβίρει κατά το παρελθόν στα επίσημα γεύματα ή δείπνα και προτείνει γευστικά, όσο και προχωρημένα, πιάτα με απλές συνταγές για ένα εντυπωσιακό τραπέζι με ξεχωριστές γεύσεις και πολύ προσιτό κόστος για όποιον το επιχειρήσει.

Ποιος είπε ότι ένα καλό γεύμα της «γκουρμέ» κουζίνας για τέσσερα άτομα κοστίζει πολύ ακριβά; Ο σεφ των επωνύμων μάς αποδεικνύει το αντίθετο, μαγειρεύοντας για 4 άτομα με ορεκτικό, κύριο πιάτο και επιδόρπιο και κόστος μόλις 20 ευρώ. Ο κ. Ντομινίκ Περό, σεφ του υπουργείου Εσωτερικών, δίνει τις συμβουλές του για την κουζίνα, τονίζει ότι η μαγειρική είναι πρωτίστως θέμα «καρδιάς» και αίσθησης, αφηγείται τα μυστικά των ηγετών που έχει σερβίρει κατά το παρελθόν στα επίσημα γεύματα ή δείπνα και προτείνει γευστικά, όσο και προχωρημένα, πιάτα με απλές συνταγές για ένα εντυπωσιακό τραπέζι με ξεχωριστές γεύσεις και πολύ προσιτό κόστος για όποιον το επιχειρήσει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Κινήσεις κρυφές Είναι πλέον αποφασισμένος να σταματήσει να... κρύβει τα πούρα του μέσα στα ροζ ρόλεϊ της Τίτι Βανίλι. ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk