Ποιος είπε ότι ένα καλό γεύμα της «γκουρμέ» κουζίνας για τέσσερα άτομα κοστίζει πολύ ακριβά; Ο σεφ των επωνύμων μάς αποδεικνύει το αντίθετο, μαγειρεύοντας για 4 άτομα με ορεκτικό, κύριο πιάτο και επιδόρπιο και κόστος μόλις 20 ευρώ. Ο κ. Ντομινίκ Περό, σεφ του υπουργείου Εσωτερικών, δίνει τις συμβουλές του για την κουζίνα, τονίζει ότι η μαγειρική είναι πρωτίστως θέμα «καρδιάς» και αίσθησης, αφηγείται τα μυστικά των ηγετών που έχει σερβίρει κατά το παρελθόν στα επίσημα γεύματα ή δείπνα και προτείνει γευστικά, όσο και προχωρημένα, πιάτα με απλές συνταγές για ένα εντυπωσιακό τραπέζι με ξεχωριστές γεύσεις και πολύ προσιτό κόστος για όποιον το επιχειρήσει.