Σύντομα

* ΙΜΑΚΟ ΜΕDΙΑ: Την αναστολή της κυκλοφορίας του περιοδικού Real Simple ανακοίνωσαν χθες η εταιρεία και η Τime Ιnc, αφού για σχεδόν δύο χρόνια τα οικονομικά μεγέθη του περιοδικού ήταν αρνητικά. Ειδικότερα, η συνεισφορά του περιοδικού στον συνολικό κύκλο εργασιών της εταιρείας για το 2007 ανήλθε σε 3,99%, ήτοι 1,73 εκατ. ευρώ, ενώ παρουσίασε αρνητικό λειτουργικό αποτέλεσμα της τάξης των 940.000 ευρώ. * Αxon Ηoldings: Στην εξαγορά του 50% των μεριδίων του κεφαλαίου επιχειρηματικών συμμετοχών (ΑΚΕΣ) από την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα Συν.

Σύντομα | tovima.gr

* ΙΜΑΚΟ ΜΕDΙΑ: Την αναστολή της κυκλοφορίας του περιοδικού Real Simple ανακοίνωσαν χθες η εταιρεία και η Τime Ιnc, αφού για σχεδόν δύο χρόνια τα οικονομικά μεγέθη του περιοδικού ήταν αρνητικά. Ειδικότερα, η συνεισφορά του περιοδικού στον συνολικό κύκλο εργασιών της εταιρείας για το 2007 ανήλθε σε 3,99%, ήτοι 1,73 εκατ. ευρώ, ενώ παρουσίασε αρνητικό λειτουργικό αποτέλεσμα της τάξης των 940.000 ευρώ.

* Αxon Ηoldings: Στην εξαγορά του 50% των μεριδίων του κεφαλαίου επιχειρηματικών συμμετοχών (ΑΚΕΣ) από την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα Συν.Π.Ε. αντί 299.000 ευρώ ανακοίνωσε η Αxon Ηoldings του κ. Θ.Λιακουνάκου. Το υπόλοιπο 50% των μεριδίων του ΑΚΕΣ ανήκει στο Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας ΑΕ (ΤΑΝΕΟ). Το αρχικό ύψος του ενεργητικού του ΑΚΕΣ έχει οριστεί σε 6 εκατ. ευρώ, ενώ οι μεριδιούχοι του έχουν συμφωνήσει την αύξηση αυτού στα 40 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια του ΑΚΕΣ προβλέπεται ως το 2015 ενώ η επενδυτική του περίοδος ως το 2012.

* Κέρδος Εκδοτική: Η βελτίωση των λειτουργικών αποτελεσμάτων και τα αυξημένα χρηματοοικονομικά έσοδα είχαν ως αποτέλεσμα τον υπερδιπλασιασμό των κερδών το 2007 για την εταιρεία Κέρδος Εκδοτική ΑΕ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας το 2007 ανήλθε σε 10,59 εκατ. ευρώ, έναντι 8,95 εκατ. ευρώ την προηγούμενη χρήση, και είναι αυξημένος κατά 18,3%. Τα κέρδη προ φόρων, χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 36,82% και ανήλθαν σε 1,54 εκατ. ευρώ από 1,12 εκατ. ευρώ το 2006.

* Αλκο Ελλάς: Τη διανομή μερίσματος χρήσεως 2007, ύψους 0,02 ευρώ ανά μετοχή, ενέκρινε η χθεσινή, τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας. Σύμφωνα με την απόφαση της συνέλευσης, δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας κατά τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης.

* Κleeman Ελλάς: Νέα προϊόντα και καινοτόμες λύσεις για τον κλάδο του ανελκυστήρα παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του 17ου παγκόσμιου συνεδρίου Ανελκυστήρα Εlevcon 2008, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη. Τη συνδιοργάνωση και αποκλειστική χορηγία του συνεδρίου- το οποίο έλαβε χώρα από τις 11 ως και τις 13 Ιουνίου- ανέλαβε η Κleemann, ύστερα από πρόσκληση της Ιnternational Αssociation of Εlevator Εngineers (ΙΑΕΕ).

* Fourlis: Σε 0,3 ευρώ ανά μετοχή ανέρχεται το ύψος του μερίσματος χρήσεως 2007 της εταιρείας, όπως καθορίστηκε με απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας. Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρείας στη λήξη της συνεδρίασης του ΧΑ στις 20 Ιουνίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk