Ένα πρωτότυπο και πολύ πολύ νόστιμο πιάτο.
Ενας πολύ εύκολος και οικονομικός τρόπος να έχουμε λεμόνι οποιαδήποτε στιγμή στην κουζίνα μας. Ετσι έχουμε στη διάθεσή μας τη σάρκα, τη φλούδα, τα έλαια και τον χυμό γεμάτο άρωμα και φρεσκάδα, όπως όταν είναι στην εποχή του (από τα τέλη του φθινοπώρου και όλο τον χειμώνα).
Ενας πολύ εύκολος και οικονομικός τρόπος να έχουμε λεμόνι οποιαδήποτε στιγμή στην κουζίνα μας. Ετσι έχουμε στη διάθεση μας τη σάρκα, τη φλούδα, τα έλαια και τον χυμό γεμάτο άρωμα και φρεσκάδα, όπως όταν είναι στην εποχή του (από τα τέλη του φθινοπώρου και όλο τον χειμώνα) εκτός ψυγείου Για ένα βάζο 1 λίτρου 12 […]
Διαλέγουμε κυδώνια μεγάλα, κίτρινα, με χνούδι και χωρίς πράσινα στίγματα που είναι σημάδι ότι είναι άγουρα.
Ενας φθινοπωρινός θησαυρός, το θεϊκό χρυσόμηλο είναι ίσως ο καρπός με τις περισσότερες ιστορικές αναφορές.