Με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται στο «Γεννηματάς» ο σεφ του εστιατορίου όπου έγινε έκρηξη φιάλης υγραερίου το βράδυ της Τρίτης (25/03), λίγο πριν τις 10 το βράδυ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η φιάλη υγραερίου εξερράγη στην κουζίνα του καταστήματος το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Κηφισίας στο ύψος του Χαλανδρίου.
Η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ωστόσο έπαθαν εγκαύματα δύο άνθρωποι που ήταν μέσα στην κουζίνα την ώρα της έκρηξης. Αρχικά διακομίστηκαν στον Ερυθρό Σταυρό κι έπειτα στο νοσοκομείο Γεννηματάς και όπως ανέφερε το MEGA ο 33χρονος έχει πάρει εξιτήριο, ενώ ο 37χρονος σεφ εξακολουθεί να νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα.
Για το περιστατικό συνελήφθη η 50χρονη υπεύθυνη του εστιατορίου, σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου.





