Μετά τον Ράτζα Ναϊνγκολάν, ένας ακόμα σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου εμπιστεύεται το «Shopflix» και ψωνίζει μέσα από την δημοφιλή ηλεκτρονική πλατφόρμα.

Ο λόγος για τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπεσίκτας ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, το απόγευμα της Τετάρτης (17/3) ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram βίντεο του «Shopflix» και έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην πλατφόρμα, που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην αγορά.

Ο 31χρονος χαφ, ο οποίος έχει πάνω από 6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής παγκοσμίου βεληνεκούς που εμπιστεύεται το «Shopflix», μετά τον Ράτζα Ναϊνγκολάν. Το αστέρι της Αντβέρπ και ενα από τα βασικά στελέχη της εθνικής ομάδας του Βελγίου, με τους ακόλουθούς του στο Instagram να ξεπερνούν το 1.5 εκατ.

Το «Shopflix» έχει εισβάλλει με θεαματικό τρόπο στην αγορά και έχει γίνει ήδη talk of the town, με όλο και περισσότερους πλέον να αγοράζουν προϊόντα από το «Shopflix.gr».

Μια πλατφόρμα, που συνεργάζεται ήδη με 133 καταστήματα σε μια ευρεία γκάμα από κατηγορίες (τεχνολογία, σπίτι και κήπος, υγεία και ομορφιά, άθληση, βιβλίο, παιχνίδια κλπ) και εξυπηρετεί ολόκληρη την Ελλάδα με γρήγορες παραδόσεις (Courier center).

«Το Marketplace όλης της Ελλάδας», όπως αναφέρει το «μότο» της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με το «Shopflix» μάλιστα να είναι χορηγός του Ολυμπιακού, με τις δύο πλευρές την περασμένη Κυριακή να ανακοινώνουν και επίσημα τη συνεργασία τους.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον λογαριασμό του Πιάνιτς:

Και η φωτογραφία από το δεύτερο story του Πιάνιτς:

Το βίντεο που ανέβασε ο Βόσνιος:

Και το δεύτερο με το Shopflix