Μία από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής της έζησε το 2021 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία βρήκε το θάρρος να σταθεί απέναντι στη γυναίκα που της προκάλεσε τόσο μεγάλο κακό στη ζωή της, μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

Η Ιωάννα κατάφερε να δικαιωθεί και να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες που έχουν ζήσει ή ζουν κακοποιητικές συμπεριφορές.

Η Ιωάννα τραβά τον δικό της Γολγοθά με απόλυτη αξιοπρέπεια και ψυχική δύναμη και αποτελεί παράδειγμα προς όλους για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση.

«Τι λέμε στον Θεό του θανάτου;»

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά για την Ιωάννα, η οποία αποφάσισε μαζί με τις ευχές της να στείλει το μήνυμά της προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στέκεται δίπλα σε μια ταμπέλα η οποία γράφει στα αγγλικά: «Τι λέμε στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα» και κάνει το σήμα της νίκης με το χέρι της.

Το στιγμιότυπο συνοδεύει με μερικές ευχές για τα Χριστούγεννα. «Χαρούμενα και αγαπημένα Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, χαμόγελα, πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας» γράφει χαρακτηριστικά.