Σε δύο περιοχές έγιναν συμπλοκές στη Θεσπρωτία τη νύχτα της Παρασκευής, με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, έπεσε «ξύλο» ανάμεσα σε πολυμελείς ομάδες ατόμων σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα νοσοκομεία οκτώ άτομα.

Σε κοινότητα του δήμου Σουλίου

Στην πρώτη περίπτωση, σε κοινότητα του δήμου Σουλίου, ομάδα 10-15 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν σε μπαρ και με ρόπαλα και καδρόνια επιτέθηκαν στους θαμώνες, στο προσωπικό και στον dj του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι άτομα εκ των οποίων οι δύο μεταφέρθηκαν για νοσηλεία σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Οι άλλοι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι άγνωστοι κουκουλοφόροι αναζητούνται από την Αστυνομία.

Στις Φιλιάτες

Στη δεύτερη περίπτωση, σε περιοχή των Φιλιατών, ομάδα έξι αλλοδαπών εισέβαλε σε σπίτι όπου διέμεναν οκτώ αλλοδαποί εργάτες γης και με τη βία απέσπασαν τα χρήματα και τα κινητά τηλέφωνα των εργατών. Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να μεταφερθούν για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις τόσο για τη ληστεία όσο και για τον ξυλοδαρμό.