Σοκάρουν οι περιγραφές των ανήλικων θυμάτων μίας σκληρής συμμορίας επίσης ανηλίκων. Τα τρία 15χρονα παιδιά είχαν πάει εκδρομή με το σχολείο στην Ακρόπολη, όταν τα προσέγγισε η συμμορία των ανηλίκων τους απείλησε με κατσαβίδι για να τους κλέψει και όταν αντιστάθηκαν άρχισαν να τους γρονθοκοπούν με απίστευτη βιαιότητα στο κεφάλι και το σώμα.

Έστησαν ενέδρα σε μια σχολική εκδρομή. Στα βραχάκια της Ακρόπολης. Τα μέλη μια ανήλικης συμμορίας έβαλαν στόχο τους μικρούς μαθητές. Πλησίασαν τρεις  15χρονους και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν άγρια. Στο σώμα, στο κεφάλι, παντού. Έβγαλαν μέχρι και κατσαβίδι και με απειλές και φωνές τους άρπαξαν δύο κινητά τηλέφωνα.

«Μου έριχναν μπουνιές στο κεφάλι και με κλωτσούσαν»

Οι νεαροί δράστες όταν τους ακινητοποίησαν τους ζήτησαν τα κινητά τους τηλέφωνα και όταν τα παιδιά αρνήθηκαν τότε άρχισε ο βίαιος ξυλοδαρμός τους.

Οι καταθέσεις των 3 θυμάτων στους αστυνομικούς που αποκαλύπτει το MEGA σοκάρουν

«Μας ζήτησαν να τους δώσουμε όλα τα προσωπικά μας αντικείμενα. Όταν αρνηθήκαμε ο ένας από τους δράστες έβγαλε ένα κατσαβίδι και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος μου. Οι δύο άρχισαν να με γρονθοκοπούν με μπουνιές στο κεφάλι μου , με έριξαν στο έδαφος και με κλωτσούσαν. Στην προσπάθεια μου να σηκωθώ ο ένας με χτύπησε με το γόνατό του στη μύτη μου» δήλωσε 15χρονος θύμα επίθεσης.

Τα παιδιά προσπάθησαν να σωθούν από τον άγριο ξυλοδαρμό. Ο ένας μαθητής κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να κατευθυνθεί προς το Θησείο.

«Φοβηθήκαμε και δώσαμε τα κινητά μας… Ο … κατάφερε να φύγει αφού έφαγε ξύλο, χωρίς να δώσει το κινητό του. Αφού μας χτύπησαν έφυγαν χαλαρά προς την Πλάκα. Εμείς ενημερώσαμε κάποιους συμμαθητές μας που ήταν λίγα μέτρα μακριά , καλέσαμε την αστυνομία και στη συνέχεια ενημερώσαμε και τον υποδιευθυντή του σχολείου» πρόσθεσε ο 15χρονος.

Περιέγραψαν το προφίλ των δραστών

Τα 3 ανήλικα παιδιά αλλά και ο υποδιευθυντής του σχολείου κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία…

Οι ανήλικοι έδωσαν στους αστυνομικούς πλήρη περιγραφή των 3 ατόμων που τους επιτέθηκαν. Πρόκειται για ανήλικους 15-16 ετών μεσαίου αναστήματος. Αυτός που είχε στην κατοχή του το κατσαβίδι ήταν σκουρόχρωμος μιλούσε άπταιστα ελληνικά ενώ φορούσε μαυρο καπέλο και περιλαίμιο το οποίο είχε σηκώσει στο υψος της μύτης ώστε να κρύψει τα χαρακτηριστικά του.

«Ο ένας από τους δράστες ήταν αδύνατος και φορούσε μια γκρι ζακέτα. Αυτός χτύπησε τον … και τον … , ενώ με κράταγε όσο με χτυπούσε ο φίλος του», συμπλήρωσε ο 15χρονος.

Μέσα από τις περιγραφές των θυμάτων οι αστυνομικοί χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους σκληρούς ανήλικους.