Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών τραγουδίστρια Χριστιάνα.

Η Χριστιάνα, που είχε γεννηθεί το 1953, έχασε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο το απόγευμα της Κυριακής, ενώ τα τελευταία χρόνια έπασχε από Αλτσχάιμερ.

Στη δισκογραφία της περιλαμβάνονται μεγάλες επιτυχίες όπως τα τραγούδια «Τα Κύθηρα ποτέ δεν θα τα βρούμε», «Τα μάτια σου», «Τι να μας κάνει η νύχτα», «Σαριμπιντάμ», «Η νύχτα θέλει», «Εβγα, τελάλη μου», «Χόρεψε με ένα ταγκό», «Μίλα μου» (με τον Δάκη) και βέβαια το περίφημο «Τελειώσαμε λοιπόν».

Η Χριστιάνα, μια τραγουδίστρια που είχε αφήσει εποχή με την καταπληκτική φωνή της, την εντυπωσιακή εμφάνισή της, το ερμηνευτικό της στυλ τις δεκαετίες ’70 και ’80 είναι γνωστό ότι εδώ και καιρό ταλαιπωρούνταν από άνοια.

Μια καλλιτέχνιδα που έλαμψε όχι μόνο λόγω του τεράστιου ταλέντου της αλλά και λόγω της προσωπικότητά της και του καλλιτεχνικού της ήθους.

Eίχε συγκλονίσει η γεμάτη ήθος, αξιοπρέπεια και δύναμη απάντηση του γιου της Χριστιάνας για το πρόβλημα υγείας της

Στο πλευρό της ήταν η οικογένειά της, ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Σταμάτης, (ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας αλλά και βουλευτής της ΝΔ) αλλά και τα δύο υπέροχα παιδιά τους.