Άτομο που διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις σε κτήμα στο Χαλάνδρι την Καθαρή Δευτέρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ιδιοκτήτριας εταιρείας.

Ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ο ΕΟΔΥ ενημέρωσετ το κτήμα σήμερα, Δευτέρα 9 Μαρτίου, δηλαδή μία εβδομάδα μετά το εν λόγω συμβάν.

Το «ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΗ» είχε διοργανώσει γιορτή την Καθαρά Δευτέρα με ελεύθερη είσοδο, stand με φαγητά για την ημέρα και πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα παιδιά.

Το κτήμα ανακοίνωσε τη διακοπή των δραστηριοτήτων του για δύο εβδομάδες για προληπτικούς λόγους, για να γίνει η επιβεβλημένη απολύμανση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 09 Μαρτίου 2020, ο ΕΟΔΥ μας ενημέρωσε ότι άτομο που παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις στο «ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΗ» την Καθαρή Δευτέρα, διαγνώστηκε θετικό στον ιό COVID-19 (Κορωνοϊό).

Κατόπιν τούτου και κατόπιν σύστασης από τον ΕΟΔΥ το «ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΗ» θα σταματήσει προσωρινά να λειτουργεί από σήμερα και για τις δύο επόμενες εβδομάδες για προληπτικούς λόγους προκειμένου να γίνει η ενδεδειγμένη απολύμανση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

«ΚΤΗΜΑ ΑΡΙΣΤΗ»