Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από τον Δήμο Αθηναίων

Mε αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», στις 08 Μαρτίου, ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει και τιμάει τη γυναίκα διοργανώνοντας ενημερωτικές δράσεις και προληπτικές ιατρικές εξετάσεις

Mε αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», στις 08 Μαρτίου, ο Δήμος Αθηναίων γιορτάζει και τιμάει τη γυναίκα διοργανώνοντας ενημερωτικές δράσεις και προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν ενημέρωση και δωρεάν συνταγογράφηση για τον εμβολιασμό έναντι του ιού HPV, τεστ Pap/ γυναικολογική εξέταση, καθώς και κλινική εξέταση μαστών από την Δευτέρα 9 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 13 Μαρτίου στα έξι Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Αθηναίων.

Ο Δήμος Αθηναίων, με ευθύνη του αρμόδιου αντιδημάρχου Μανόλη Καλαμπόκα, έχει εξασφαλίσει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού γυναικών, αφού στα Δημοτικά Ιατρεία έχει προβλεφθεί η διάθεση των αντίστοιχων χώρων, αλλά και του προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών της δράσης αυτής για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

«Είναι νομίζω το πιο σημαντικό δώρο που μπορούμε να κάνουμε ως Δήμος Αθηναίων. Αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες υγείας, τα δημοτικά μας ιατρεία, παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες στους δημότες, και όχι μόνο, με πολύ καλή  ποιότητα υπηρεσιών, και αυτή την εβδομάδα με αφορμή την “Ημέρα της Γυναίκας” δίνουμε ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις γυναίκες, να έρθουν, να εξεταστούν, να πάρουν συμβουλές», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο ο κ. Καλαμπόκας.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν στις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα των Δημοτικών Ιατρείων:

  • Σόλωνος 78 – Αθήνα, Τηλ 210-3626587
  • Φανοσθένους & Φρ. Σμιθ – Ν. Κόσμος, Τηλ. 210-9239865
  • Θεσσαλονίκης & Ηρακλειδών – Πετράλωνα, Τηλ. 210-3427515
  • Προποντίδος & Αγ. Σοφίας – Κολωνός, Τηλ. 210-5121921
  • Σαρανταπόρου 4-πατησια, Τηλ. 210-2015510-1
  • Χανίων 4β – Κυψέλη, Τηλ. 210-8236200 & 210-8836200
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Τα gatherings δημιουργούν χαμό! Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούμε με απορία και σκεπτικισμό (χρειάζεται μεγάλη προσοχή, δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό) όλο αυτό... ΣΙΒΥΛΑ |
Helios Kiosk