Για την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Χριστίνα Αλεξανιάν.

«Δύσκολη μέρα. Αποχαιρετούμε έναν λατρεμένο άνθρωπο, έναν σπουδαίο ηθοποιό, έναν αγαπημένο συνάδελφο έναν μαχητή με αγάπη για το θέατρο και για τους συναδέλφους του. Κατάφερε αυτό που ήθελε. Να είναι πάνω στη σκηνή μέχρι το τέλος τους.Έχω να θυμάμαι μόνο τρυφερές στιγμές. Θα μας λείψει πολύ» ήταν τα πρώτα λόγια της ηθοποιού.

Χαρακτήρισε «γόη» τον εκλιπόντα, λέγοντας πως «είχε μια βαθιά και σπάνια ευγένεια. Ήταν με τον καλό λόγο πάντα».

Σύμφωνα με την Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Κώστας Βουτσάς αντιμετώπιζε πάντα με αγάπη και ενδιαφέρον τους συναδέλφους του. «Κάποτε παίζαμε μαζί στο θέατρο και είχα πρόβλημα στη μέση μου. Με ρωτούσε συνεχώς και μου έκανε νοήματα για να δει πως είμαι».

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Έφυγε ένας σπουδαίος ηθοποιός και άνθρωπος» τόνισε ο ηθοποιός.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Αλεξανιάν

Από τους πρώτους που ανακοίνωσαν την είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά ήταν η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανίαν με ανάρτησή της στο Facebook.

Εφυγες λατρεμένε.. πόση αγάπη γενναιόδωρα πρόσφερες! Το γέλιο σου, η γλύκα σου, η λάμψη σου και η αγάπη σου για το θέατρο και τους ανθρώπους, θα σε κρατούν στην μνήμη όλων μας! Τυχεροί όσοι βρεθήκαμε κοντά σου και μοιραστήκαμε την σκηνή μαζί σου! Κρατώ τον τελευταίο μας χορό στην σκηνη-εκείνο το βαλς-που αδημονούσα κάθε βράδυ να έρθει! Στην υπόκλιση σου, ένα ολόκληρο θέατρο σε αποθέωνε! Μαχητής μέχρι την τελευταία στιγμή! Μοναδικέ έφηβε καλό ταξίδι.. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια σου. Πολύτιμο φυλαχτό στην ψυχή μου η απλότητα, η καλοσύνη, ο σεβασμός, οι συμβουλές σου, η διακριτικότητα και το μεγαλείο σου!