Ο Ολυμπιακός μπορεί να ταξίδεψε στα Χανιά χωρίς τους Μάρο Γιόκοβιτς, Κώστα Μουρίκη, Στέφαν Ζιβογίνοβιτς και Δημήτρη Σκουμπάκη, αλλά δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην τοπική ομάδα και επικράτησε πανεύκολα με 19-8.

Οι Ερυθρόλευκοι, λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με την Σίντεζ Καζάν στο Παπαστράτειο για το Len Champions League (18/10) πήραν μια πάρα πολύ εύκολη νίκη στην Κρήτη και απέδειξαν περίτρανα ότι και φέτος είναι μια κλάση πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 4-1, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Πειραιώτες στο +6 (3-9). Το ίδιο έργο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με το τελικό 19-8 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Ο Θοδωρής Βλάχος είδε τους Μυλωνάκη και Γενηδουνιά να πετυχαίνουν από 4 γκολ, ενώ ο Αργυρόπουλος είχε 3 και οι Μίτροβιτς και Μπουλιούμπασιτς από δύο.

ΧΟ ΧΑΝΙΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-19

Οκτάλεπτα: 1-4, 2-5, 3-6, 2-4

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης 1, Σαρτζετάκης 1, Ναστράν, Φωκάς, Μπατάκης 2, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Αγιοργούσης 2, Μασοκολάκης, Παπαδάκης, Τριποδάκης, Μανιουδάκης

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 4, Γενηδουνιάς 4, Μπουλιούμπασιτς 2, Δερβίσης 1, Κάκαρης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος 3, Μίτροβιτς 2, Δαλμάρας, Χαλυβόπουλος Ι. 1, Χαλυβόπουλος Α. 1