Με την 11άδα που είχε… προαναγγελθεί το μεσημέρι παρατάσσεται η εθνική ομάδα στο αποψινό παιχνίδι (21:45) με την Βοσνία στο ΟΑΚΑ, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός ξεκινάει την γαλανόλευκη με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια και τους Μπακάκη, Χατζηδιάκο, Σταφυλίδη και Γιαννούλη στην τετράδα της άμυνας.

Αυτός μάλιστα που θα βρίσκεται στο πλευρό του Χατζηδιάκου στο κέντρο της οπισθοφυλακής θα είναι ο Κώστας Σταφυλίδης, μια επιλογή από τον Τζον Φαν’τ Σιπ, που προκάλεσε έκπληξη ακόμα και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής.

Μπροστά από τα σέντερ μπακ θα είναι οι Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος στον άξονα, με τους Λημνιό, Μπακασέτα, Μάνταλο να αποτελούν την μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον Παυλίδη.

Αναλυτικά η 11άδα: Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Μπακασέτας, Μάνταλος, Παυλίδης.

Στον πάγκο οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Λαμπρόπουλος, Σιόβας, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Ζέκα, Κουλούρης, Φετφατζίδης, Δώνης, Βρουσάι, Κούτρης.