Στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Λεωφορεία, τρόλεϊ και Ηλεκτρικός δεν θα λειτουργήσουν σήμερα καθόλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Οι εργαζόμενοι στο Μετρό διαφοροποιήθηκαν κηρύσσοντας  στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας ενώ το τραμ θα λειτουργήσει από τις 8 το πρωί ως τις 10 το βράδυ.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναγκάστηκαν μετακινηθούν με τα οχήματά τους με αποτέλεσμα η κίνηση στους δρόμους να είναι  ιδιαίτερα αυξημένη.

Η κίνηση στους δρόμους

Πολλή αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) και ειδικά από την Π.Ράλλη έως και την Αχαρνών σε διάφορα τμήματά της.

Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στην Ιερά Οδό και συγκεκριμένα από την Θηβών έως και τον Κηφισό στο ρεύμα προς την Αθήνα ενώ πρόβλημα εντοπίζεται και στην άνοδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στην Μεσογείων, από το ύψος του Χαλανδρίου έως και τους Αμπελόκηπους καθώς και στο ανοδικό ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας.

Προβλήματα παρατηρούνται και στην Βασιλέως Κωνσταντίνου, όπως και στην Καλλιρρόης αλλά και στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού από την Λαγουμιτζή.