• Αναζήτηση
 • Πλήθος κόσμου στο συλλαλητήριο για το πανεπιστημιακό άσυλο

  Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, για την υπεράσπιση του πανεπιστημιακού ασύλου και ενάντια στα σχέδια της Κυβέρνησης για την κατάργησή του

  Με τη συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, για την υπεράσπιση του πανεπιστημιακού ασύλου και ενάντια στα σχέδια της Κυβέρνησης για την κατάργησή του.

  Το πρώτο κάλεσμα ήταν στις 6 το απόγευμα όπου συμμετείχαν δεκάδες σύλλογοι φοιτητών και παρατάξεις. Λίγο μετά τις 19.00 ξεκίνησε και η πορεία με κατεύθυνση στη Βουλή μέσω της Σταδίου και με τελικό προορισμό το Πολυτεχνείο.

  Στις 19.30 πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη συγκέντρωση των Φοιτητικών Συλλόγων που συσπειρώνονται στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) που πρόσκειται στην ΚΝΕ.

  Οι συγκεντρώσεις και οι πορείες ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 9 το βράδυ οπότε και δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας που παρέμεναν για κλειστοί.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk