Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της, καθώς ο γιος της υποστήριξε ότι τη βρήκε νεκρή και απλά εκπλήρωσε την τελευταία της επιθυμία, που ήταν να θαφτεί στο σπίτι της.

«Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της» φέρεται να είπε ο γιος της στους αστυνομικούς, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναμένουν να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής προκειμένου να μάθουν την αιτία θανάτου της ηλικιωμένης, καθώς μακροσκοπικά ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κάποιο τραύμα ή ίχνη αίματος ή κάποιο άλλο στοιχείο που να «δείχνει» εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλικιωμένη γυναίκα, που έμενε μόνη της, βρέθηκε θαμμένη στο εσωτερικό μιας μικρής αποθήκης στην αυλή του σπιτιού της στην περιοχή Μικρός Βάλτος. Ο γιος της δεν δήλωσε ποτέ το θάνατό της, ενώ συνέχιζε να λαμβάνει τη σύνταξή της.