Δύσκολες ώρες πέρασε ο 48χρονος επιχειρηματίας στη Βούλα, καθώς δύο ένοπλοι ληστές μπήκαν στο σπίτι του και με την απειλή όπλου απαιτούσαν να μάθουν που είναι τα χρήματα και τα πανάκριβα ρολόγια.

Σύμφωνα με τις αρχές οι δύο ένοπλοι παρακολουθούσαν το σπίτι του επιχειρηματία και ήξεραν πολύ καλά τις κινήσεις του. Μάλιστα δεν αποκλείουν να τον παρακολούθησαν όταν επέστρεψε στο σπίτι και να περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να εισέλθουν.

Από την ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα, όπως όλα δείχνουν, μπήκαν στο σπίτι οι κακοποιοί και παρόλο που σε διπλανό δωμάτιο κοιμόντουσαν δύο φίλοι του επιχειρηματία δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Οι πολύ καλά πληροφορημένοι ληστές κόλλησαν στην κυριολεξία τα όπλα τους στο κεφάλι του επιχειρηματία και απειλούσαν να του κάνουν κακό αν δεν τους αποκάλυπτε που κρύβει τα χρήματα. Ο ίδιος τους υπέδειξε στην αρχή το σημείο στο γραφείο του που είχε 6.000 ευρώ αλλά μετά την επιμονή τους στο τέλος κατάφεραν να αποσπάσουν 12.000 ευρώ, χρυσαφικά και πανάκριβα ρολόγια Rolex.

Οι δύο δράστες διέφυγαν από την μονοκατοικία ανενόχλητοι, ενώ οι αρχές προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη τους από τις πληροφορίες που πήραν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού. Σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να δώσει τόσο το οπτικό υλικό από το εσωτερικό του σπιτιού αλλά η κυρίως η ταυτοποίηση του οχήματος με το οποίο διέφυγαν οι δράστες