Η πλήρης διάλυση της ΕΛ.ΑΣ., με το 70% των αστυνομικών δυνάμεων να αναλώνεται σε άσκοπες φυλάξεις στόχων, με αποψιλωμένες κατά 50% τις αστυνομικές υπηρεσίες, με εξαντλημένο αστυνομικό προσωπικό στο οποίο δεν έχουν δοθεί 28.000 ρεπό και την αδιαφορία υψηλόβαθμων αξιωματικών της που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, αποτυπώνεται στην ανενόχλητη επίθεση του «Ρουβίκωνα» στη Βουλή την περασμένη Τρίτη.

Κι αυτό παρότι υπήρχε σαφής προειδοποίηση για επίθεση των επονομαζόμενων «ακτιβιστών των Εξαρχείων» (έχουν πλέον προσεγγίσει τις 150 επιδρομές σε δημόσια κτίρια, γραφεία, εταιρείες κ.λπ. σε τέσσερα χρόνια) στο κτίριο της Βουλής.

Σημειώνεται ότι και σε άλλες περιπτώσεις έχουν εκδοθεί, τους τελευταίους μήνες, σαφείς προειδοποιήσεις για επιθέσεις αντιεξουσιαστών σε διάφορους στόχους (πρεσβείες Ρωσίας, Ελβετίας κ.λπ.) χωρίς να υπάρξει καμιά αντίδραση από την ΕΛ.ΑΣ.

Το «Βήμα της Κυριακής» αποκαλύπτει:

Ποια τα τεράστια λάθη της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ; – Η σύγχυση και τα κενά ασφαλείας

Οι επιδεικτικές φωτογραφίες αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στο Facebook

Τα μικροκομματικά κριτήρια και οι εσωτερικές σκοπιμότητες πίσω από την εκδίωξη σημαντικών αξιωματικών

Η περίεργη έρευνα για τη βόμβα στον κ. Παπαδήμο

Η πολυσέλιδη έκθεση για τον περιορισμό της δράσης του «Ρουβίκωνα» την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου 2018 – Γιατί δεν εφαρμόστηκε ποτέ;

Γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα ανώτατων αξιωματικών που υπηρετούν στη Βουλή για αστυνομική ενίσχυση;

Διαβάστε περισσότερα στο αποκαλυπτικό άρθρο του Βασίλη Γ. Λαμπρόπουλου στο «Βήμα της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο