• Αναζήτηση
 • Θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον μήνυσαν τους άνδρες που «αμαυρώνουν τη μνήμη του»

  Θέλουν να καταπέσουν οι κατηγορίες της παιδεραστίας

  FILE PHOTO: Michael Jackson arrives at the Oxford University Union to give a lecture, and launch his global initiative for children 'Heal the Kids' in Oxford, England, March 6, 2001. REUTERS/Russell Boyce/File Photo

  Στην… αντεπίθεση περνούν οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον, όσον αφορά στις κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης που αποκαλύπτει το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και έχουν συγκλονίσει τον πλανήτη.

  Συγκεκριμένα, τρεις ομάδες θαυμαστών του Μάικλ Τζάκσον μηνύουν τους δύο άντρες που φέρονται να είναι θύματά του τραγουδιστή κατηγορώντας τους ότι «αμαυρώνουν τη μνήμη του», σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος τους στο Γαλλικό Πρακτορείο.

  Πρόκειται για την ομάδα «Michael Jackson Community» η οποία ισχυρίζεται ότι είναι το επίσημο φόρουμ των θαυμαστών του Τζάκσον, και οι ομάδες «MJ Street» και «On The Line», καταφέρονται κατά των Γουέιντ Ρόμπσον και Τζέιμς Σέιφτσακ.

  Ο Εμανουέλ Λουντό, ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την υπόθεση, έχει προηγουμένως κερδίσει αγωγή εναντίον του γιατρού του Τζάκσον για τη ψυχική οδύνη που βίωσαν οι θαυμαστές του τραγουδιστή λόγω του θανάτου του ο οποίος επήλθε από τα φάρμακα που του έδωσε.

  Τώρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι ομάδες θέλουν να καταπέσουν οι κατηγορίες της παιδεραστίας εναντίον του Τζάκσον.

  Σύμφωνα με τον ίδιο οι κατηγορίες που εξαπέλυσαν οι δύο άντρες στο «Leaving Neverland» έχουν σπιλώσει τη μνήμη του τραγουδιστή.

  «Η εικόνα του Τζάκσον είχε επηρεαστεί από τους ισχυρισμούς αυτούς καθώς και όλη η κοινότητα των θαυμαστών του», δήλωσε ο δικηγόρος.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk