• Αναζήτηση
 • Νέος πρόεδρος της Super League ο Β. Μπαταγιάννης – Οι πρώτες κινήσεις του

  Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Τις πρώτες δηλώσεις του ως πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ έκανε ο Ευάγγελος Μπαταγιάννης. Σε αυτές, ο τόνισε ότι υλοποιήθηκε ένα όνειρο ζωής με την εκλογή του, ενώ αναφέρθηκε και στις πρώτες του κινήσεις ως νέος πρόεδρος.

  Αναλυτικά όσα είπε:

  «Καλησπέρα σας. Πιστεύω θα έχουμε μια καλή και έντιμη συνεργασία. Πριν από λίγη ώρα εκλέχθηκα πρόεδρος της Super League και αναλαμβάνω σε μια δύσκολη περίοδο, όχι μόνο ποδοσφαιρικά, αλλά και γενικά.

  Δεν μπορούμε να πούμε πολλά λόγια. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν τάχιστα. Επτά ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο και πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις, εφόσον θέλουμε ένα πρωτάθλημα που θα διεξάγεται επί ίσοις όροις.

  Υπάρχει επίσης μια αναδιάρθρωση που συζητείται και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να είμαστε γεροί και απαιτείται η μέγιστη συναίνεση για να λύσουμε τα προβλήματα. Δεν σημαίνει επειδή είμαι πρόεδρος της Super League ότι θα πρέπει να επιβάλλω και τη θέση μου. Πρέπει να συγκεράσουμε τις απόψεις μας και να τις εκπροσωπώ.

  Ίσως σήμερα να εκπληρώνεται ένα όνειρό μου, αλλά ποτέ δεν πρόκειται να παίξω το ρόλο του παράγοντα. Εκεί που θα έχουμε διαφωνία, θα πηγαίνουμε πάντα by the book. Την Τετάρτη στις 18:00 θα έχουμε ραντεβού με τον υπουργό και όχι μόνο μερικές ομάδες, αλλά όλες. Την Παρασκευή πιθανότατα θα έχουμε Διοικητικό Συμβούλιο.

  Δεν θέλω να κάνω τίποτα, χωρίς να έχω τη σύμφωνη γνώμη του συνεταιρισμού. Αυτή είναι η αρχή μου».

  Νέος πρόεδρος της Super League ο Β. Μπαταγιάννης

  Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι ο νέος πρόεδρος της Super League, έπειτα από τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.
  Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να ψηφίζουν «παρών» και «λευκό», ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μπαταγιάννης εξελέγη στη θέση του προέδρου της Superleague.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπαταγιάννης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία.

  Στη θέση του αναπληρωτή προέδρου της Super League επανεξελέγη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, Χρήστος Δάρας.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk