• Αναζήτηση
 • Μουντιάλ 2018: Με αμηχανία υποδέχθηκαν τα ΜΜΕ της Αργεντινής την ήττα από την Κροατία

  Με αμηχανία, έντονο προβληματισμό και...απόγνωση υποδέχθηκαν τα κυριότερα ΜΜΕ της Αργεντινής την ήττα (3-0) από την Κροατία, που μπορεί να αποδειχθεί ικανή για να αφήσει την ομάδα του Λιονέλ Μέσι εκτός συνέχειας στο Μουντιάλ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Με αμηχανία, έντονο προβληματισμό και…απόγνωση υποδέχθηκαν τα κυριότερα ΜΜΕ της Αργεντινής την ήττα (3-0) από την Κροατία, που μπορεί να αποδειχθεί ικανή για να αφήσει την ομάδα του Λιονέλ Μέσι εκτός συνέχειας στο Μουντιάλ.

  «Η Αργεντινή υπέστη μια ταπεινωτική ήττα από την Κροατία και είναι στα πρόθυρα του αποκλεισμού», ανέφερε η ψηφιακή έκδοση της Ole, επιλέγοντας μία φωτογραφία του τερματοφύλακα της Αργεντινής που καλύπτει το πρόσωπό του γράφοντας: «Ο Καμπαγιέρο της αγωνίας».

  «Η Αργεντινή ντροπιάστηκε στον αγώνα με την Κροατία και έχει θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της στο Μουντιάλ», επεσήμανε η εφημερίδα La Nacion στην ηλεκτρονική της έκδοση, συνοδεύοντας μια τεράστια εικόνα του Μέσι που δείχνει ανήμπορος και λυπημένος. Μία φωτογραφία που αναπαρήγαγαν με παρόμοιο τρόπο σχεδόν όλα τα ΜΜΕ.

  Η Clarin έγραψε επίσης: «Καταστροφή ενάντια στην Κροατία. Η Αργεντινή απογοήτευσε και είναι με το ένα πόδι έξω από το Μουντιάλ. Έχασε 3-0 και δεν είχε καμία απάντηση σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ένα πολύ σοβαρό λάθος από τον τερματοφύλακα ήταν η αρχή του εφιάλτη. Ο Μέσι σχεδόν δεν άγγιξε την μπάλα».
  Στο ίδιο πνεύμα, και με σκληρή κριτική ενάντιο στον Χόρχε Σαμπάολι η κρατική τηλεόραση, μετά το παιχνίδι: «Τι ώρα θα παραιτηθεί ο Σαμπάολι; Η Αργεντινή κατέρρευσε μετά το λάθος του τερματοφύλακα και έχασε 3-0 από την Κροατία. Μια ήττα που μας φέρνει στο χείλος του αποκλεισμού».

  Το τηλεοπτικό κανάλι TN τόνισε ότι η Αργεντινή είναι «στα πρόθυρα του αποκλεισμού».

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk